Campionate

Răzvan Lucescu riscă să fie suspendat după incidentele de la derby-ul cu AEK Atena » Ce pedeapsă poate primi antrenorul român

Răzvan Lucescu

Articol de Alexandru Stanciu   —  marţi, 22 octombrie 2024

Răzvan Lucescu (55 de ani), antrenorul lui PAOK, a făcut o criză de nervi în timpul și la finalul derby-ului cu AEK Atena din etapa trecută, încheiat cu scorul de 1-1. Lucescu riscă acum să fie suspendat timp de 15 zile.

Tehnicianul român a intrat în conflict în timpul meciului cu Erik Lamela, jucătorul lui AEK, dar și cu suporterii echipei din Atena.

Răzvan Lucescu riscă să fie suspendat 15 zile după incidentele de la derby-ul cu AEK Atena

Răzvan Lucescu urmează să fie judecat de Comisia de Disciplină a Federației de Fotbal din Grecia, iar tehnicianul român poate primi o suspendare de 15 zile, notează sdna.gr.


Lucescu a intrat în conflict cu Erik Lamela în timpul meciului și a făcut semne către galeria adversă, amintind că în 2018 PAOK a pierdut un titlu, despre care susține că i-a fost furat, într-un meci cu AEK Atena.

Antrenorul lui PAOK a făcut câteva semne clare spre ultrașii atenieni, cu trimitere la acel moment. În general, a fost extrem de tensionat pe toată durata partidei și a izbucnit în momentul în care arbitrul a fluierat un fault împotriva echipei lui.

Ce a spus Răzvan Lucescu la conferința de presă

La conferința de presă, Răzvan Lucescu amintise de partida decisivă dintre PAOK și AEK pentru câștigarea titlului, disputată în 2018. Atunci, formației lui i-a fost anulat un gol. Patronul a intrat cu pistolul pe teren, iar meciul a fost abandonat și pierdut la „masa verde”.


„Întotdeauna este greu să evoluezi pe acest stadion împotriva unei echipe bune și puternice. Ne-am pregătit bine din punct de vedere psihic, AEK nu și-a creat atât de multe ocazii, jocul a fost echilibrat. Am dovedit că avem personalitate.

Aşa arată pasiunea mea pentru muncă. Aşa sunt eu şi aşa îmi apăr echipa. În 2018, ni s-a furat un campionat. În sufletul meu, nu voi uita niciodată ce s-a întâmplat în 2018. Va continua să existe şi nu am alte comentarii de făcut”, a declarat Răzvan Lucescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.