Liga 2

OUT de la FCU Craiova » Adrian Mititelu l-a dat afară! » Reacție exclusivă a patronului: „Nu o spun din complezență”

Adrian Mititelu

Articol de Sergiu Alexandru, Romeo Ene   —  marți, 22 octombrie 2024

Marius Croitoru (43 de ani) nu mai este antrenorul lui FCU Craiova! Remiza cu FC Voluntari i-a fost fatală, iar Adrian Mititelu, finanțatorul oltenilor, a decis să se despartă de serviciile lui.

Anunțul a fost făcut de FCU Craiova, prin intermediul rețelelor de socializare. Rezultatele au fost sub așteptări în acest sezon, iar Croitoru nu mai este tehnicianul oltenilor.

Marius Croitoru a plecat de la FCU Craiova

Mulțumim, Marius Croitoru!

Clubul nostru și Marius Croitoru au decis de comun acord rezilierea contractului de colaborare.

Mulțumim pentru activitatea depusă la FCU 1948 și îi dorim mult succes pe viitor!



- comunicat FCU Craiova


Marius Croitoru a plecat de la FCU Craiova

Adrian Mititelu, prima reacție după plecarea lui Croitoru de la Craiova, pentru GSP.ro: „M-am despărțit cu regret de Marius”

Adrian Mititelu, finanțatorul oltenilor, a oferit prima reacție, pentru GSP.ro: „Nu s-a întâmplat nimic. A fost o despărțire amiabilă. Nu o spun din complezență. M-am despărțit cu regret de Marius, dar ambii am ajuns la concluzia că trebuie să facem o schimbare la echipă.

Trebuie un restart la echipă pentru că lucrurile nu merg bine. Suntem departe de ceea ne-am propus când am început această colaborare. Am ajuns la concluzia că trebuie o schimbare. Chiar el a avut inițiativa”, a spus Adrian Mititelu, pentru Gazeta Sporturilor.


Întrebat despre ce urmează pentru FCU Craiova, Mititelu a spus că există anumite discuții preliminare pentru postul de antrenor și că speră să numească noul tehnician zilele viitoare.

Sunt mai multe discuții, dar e prematur să spun ceva. Sper să găsesc o soluție cât mai repede pentru că e o situație dificilă. Trebuie să fim foarte atenți, pentru că Liga 2 e una specială. Trebuie un antrenor potrivit pentru această competiție.

Am discuții, dar e prematur. Sper ca în una sau două zile să rezolv. Dacă nu, amânăm pentru săptămâna viitoare, iar Vali David va asigura interimatul. Dar eu sper să avem un nou antrenor chiar la următorul meci, cu Csikszereda (n.r.- duminică, 27 octombrie). Îmi doresc să rezolv cât mai repede, până cel târziu joi”, a adăugat Mititelu.

Marius Croitoru a vrut să plece de la FCU Craiova în urmă cu 3 săptămâni

Tehnicianul a vrut să plece în urmă cu trei săptămâni, după ce oltenii pierdeau fără drept de apel pe teren propriu, scor 0-3, contra celor de la CS Afumați. Mai mult decât atât, Adrian Mititelu luase legătura cu Andrei Prepeliță (38 de ani), însă negocierile dintre cele două părți nu s-au concretizat.

Croitoru a decis să rămână la FCU Craiova, însă oltenii au ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie și sunt doar pe locul 11 în Liga 2, cu 14 puncte după 10 etape. Se află la 2 puncte de locul 6, ultimul de play-off, ocupat de Voluntari.

Croitoru a fost instalat pe banca lui FCU Craiova pe 28 mai, iar obiectivul tehnicianului a fost clar: promovarea în Superliga. Rezultatele au fost mult sub așteptări, iar antrenorul va trebui să-și găsească un alt angajament.

A condus FCU Craiova în primele 10 etape din Liga 2, perioadă în care a înregistrat 3 victorii, 4 rezultate de egalitate și 3 eșecuri. Marius Croitoru o mai antrenase pe FCU Craiova în perioada iunie - octombrie 2022. A plecat cu scandal, ironizat la acea vreme de Adrian Mititelu. Nici de această dată aventura tehnicianului nu s-a terminat prea bine.

FCU Craiova în stagiunea 2024-2025 de Liga 2

  • CSM Reșița - FCU Craiova 2-0
  • FCU Craiova - Chindia 1-0
  • CSC Dumbrăvița - FCU Craiova 1-2
  • FCU Craiova - CSC Șelimbăr 1-1
  • Steaua - FCU Craiova 0-0
  • FCU Craiova - Unirea Ungheni 2-0
  • CSM Focșani - FCU Craiova 1-1
  • FCU Craiova - CS Afumați 0-3
  • FC Bihor - FCU Craiova 1-1
  • FCU Craiova - Voluntari 0-0

Clasamentul la zi din Liga 2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.