Liga 1

Louis Munteanu a aflat verdictul: „Putea fi mult mai grav! A avut noroc”

Louis Munteanu // FOTO:facebook.com/cfr1907

Articol de Sergiu Alexandru   —  marţi, 22 octombrie 2024

Louis Munteanu, atacantul lui CFR Cluj, a aflat rezultatul investigaților medicale făcute după meciul cu Petrolul (0-0). A suferit o leziune musculară, iar revenirea lui pe teren depinde cum va decurge recuperarea.

Schimbat când mai era un minut până la finalul meciului, deși intrase la pauză, Louis Munteanu a fost extrem de nervos, ignorându-i pe delegatul Cristi Panin și antrenorul Dan Petrescu. După meci, atacantul adus în vară de la Fiorentina a fost supus unor investigații medicale. Și a rezultat faptul că a suferit o leziune musculară.

Într-un dialog cu Gazeta Sporturilor, președintele Cristi Balaj a vorbit despre accidentarea suferită de vârful de 22 de ani, explicând faptul că acesta risca să se accidenteze mai grav.

Louis Munteanu a aflat verdictul medicilor: „Are leziune musculară. Dar putea fi mai grav”


„Louis are o leziune musculară de gradul 1. E cea mai fină leziune, dar putea fi mult mai grav. Nu știm cât va absenta. Vom vedea cum decurge recuperarea. El oricum e suspendat pentru etapa viitoare. Însă a avut noroc, pentru că orice sprint îi putea agrava accidentarea.

Am și vorbit cu el și mi-a spus că e prima când suferă o leziune musculară. Așa că nu a știut să recunoască simptomele. Jucătorii care au mai trecut prin asta, își dau seama imediat și se opresc. Dar nu a fost cazul lui pentru că el nu a mai suferit o astfel de accidentare. Dacă nu știi despre ce e vorba, poți considera că e o lovitură.

De aici a apărut și supărarea lui. Nu înțelegea de ce a fost schimbat. Dar orice sprint ar mai fi făcut, îi putea agrava accidentarea și timpul de recuperare ar fi fost mai mare. Însă acum totul e în regulă în vestiar.

Dan Petrescu voia să-l scoată mai repede, ceruse schimbarea mai devreme. Dar nu mai era tabela la margine, fusese dusă la vestiar pentru că se crezuse că s-au epuizat schimbările. Și a durat până a fost adusă înapoi”, a declarat Cristi Balaj pentru Gazeta Sporturilor.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.