Liga Campionilor

Real Madrid - Borussia Dortmund, în Liga Campionilor » Echipele probabile + cele mai tari cote

Articol de Alexandru Stanciu   —  marţi, 22 octombrie 2024

Real Madrid - Borussia Dortmund este meciul serii în prima zi a etapei #3 din Liga Campionilor. Reeditarea finalei din sezonul trecut se joacă pe Santiago Bernabeu, de la ora 22:00. Meciul poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

LIVE de la ora 22:00 » Real Madrid - Borussia Dortmund

Real Madrid - Borussia Dortmund, echipele probabile:


Real Madrid: Courtois - Vazquez, Rudiger, Militao, Mendy - Tchouameni, Valverde, Bellingham - Rodrygo, Mbappe, Vinicius

Antrenor: Carlo Ancelotti

Borussia Dortmund: Kobel - Ryerson, Anton, Schlotterbeck, Bensebaini - Can, Sabitzer - Malen, Brandt, Gittens - Guirassy

Antrenor: Nuri Șahin

Borussia Dortmund, 10 goluri în primele 2 etape din Liga Campionilor

Borussia Dortmund este lider în grupa unică a Ligii Campionilor, având cel mai bun golaveraj. Juventus, Aston Villa, Liverpool, Bayer Leverkusen, Benfica și Brest au legat de asemenea victorii în primele 2 etape, dar Borussia Dortmund are cel mai bun golaveraj, cu 10 goluri marcate și doar unul primit.


Dortmund s-a impus în prima etapă în deplasare cu Club Brugge, scor 3-0, iar în a doua etapă a învins-o pe Celtic acasă, scor 7-1.

Real Madrid se află doar pe locul 17, având o victorie și o înfrângere până acum. Trupa lui Carlo Ancelotti s-a impus în prima etapă acasă cu Stuttgart, scor 3-1, dar a pierdut surprinzător în al doilea meci, în deplasare cu Lille, scor 0-1.

Real Madrid - Borussia Dortmund, reeditarea finalei din sezonul trecut

Cele două formații s-au întâlnit în finala sezonului trecut, câștigată de Real Madrid cu scorul de 2-0. Daniel Carvajal a deschis atunci scorul în minutul 74, iar Vinicius Junior a stabilit scorul final 9 minute mai târziu.

+49 Foto
Borussia Dortmund - Real Madrid, finala Champions League 2024/ FOTO: Guliver/GettyImages

Cu acest succes, Real Madrid și-a trecut în palmares trofeul cu numărul 15 în cea mai tare competiție intercluburi din Europa.

VIDEO. MATCH PREVIEW » Real Madrid vs. Borussia Dortmund

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.