Campionate

Informații noi venite din Grecia » Răzvan Lucescu, anchetat de Poliție după ce ar fi scuipat un fotbalist al lui AEK Atena

Articol de Alexandru Stanciu   —  marţi, 22 octombrie 2024

Au apărut informații noi din Grecia despre scandalul în care a fost implicat Răzvan Lucescu la meciul echipei sale, PAOK, încheiat la egalitate cu rivala AEK Atena, scor 1-1. Tehnicianul român a fost un car de nervi în timpul meciului, iar raportul Poliției susține că Lucescu l-ar fi scuipat pe Erik Lamela, jucătorul rivalei.

Răzvan Lucescu urmează să fie judecat și de Comisia de Disciplină a Federației din Grecia, iar tehnicianul român poate primi o suspendare de 15 zile.

Răzvan Lucescu, anchetat de Poliție după ce ar fi scuipat un fotbalist al lui AEK Atena

Totul a început după gesturile făcute de antrenorul român către fanii lui AEK Atena, iar apoi spiritele s-au încins și au dus la conflictul dintre Răzvan Lucescu și Erik Lamela, fostul jucător de la Tottenham, Sevilla și AS Roma.


Argentinianul ar fi aruncat cu o rolă de leucoplast către Răzvan Lucescu, iar apoi românul l-ar fi scuipat pe adversar, susține gazzetta.gr.

În raportul poliției din Grecia se mai menționează faptul că un membru al staff-ului lui PAOK s-a îndreptat amenințător către cei de la AEK, iar forțele de ordine au fost forțate să intervină.

Ce a spus Răzvan Lucescu la conferința de presă

La conferința de presă, Răzvan Lucescu amintise de partida decisivă dintre PAOK și AEK pentru câștigarea titlului, disputată în 2018. Atunci, formației lui i-a fost anulat un gol. Patronul a intrat cu pistolul pe teren, iar meciul a fost abandonat și pierdut la „masa verde”.


„Întotdeauna este greu să evoluezi pe acest stadion împotriva unei echipe bune și puternice. Ne-am pregătit bine din punct de vedere psihic, AEK nu și-a creat atât de multe ocazii, jocul a fost echilibrat. Am dovedit că avem personalitate.

Aşa arată pasiunea mea pentru muncă. Aşa sunt eu şi aşa îmi apăr echipa. În 2018, ni s-a furat un campionat. În sufletul meu, nu voi uita niciodată ce s-a întâmplat în 2018. Va continua să existe şi nu am alte comentarii de făcut”, a declarat Răzvan Lucescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.