Stranieri

Cazul „Drăguș”! Antrenorul Șenol Guneș se ocupă personal!

Denis Drăguș nu e în apele lui la Trabzonspor

Articol de Aurelian Botezatu   —  marţi, 22 octombrie 2024

Denis Drăguș n-a reușit să înscrie decât un gol pentru Trabzonspor de la debutul sezonului.

Internaționalul român a înscris săptămâna trecută pentru echipa națională, la 2-1 cu Lituania, însă la club este tot în criză. Întors la Trabzonspor, el a fost titularizat în meciul din week-end cu Bașakșehir (1-0), însă a rămas iarăși „pe sec” și a fost înlocuit în minutul 81.

Șenol Guneș se implică personal în „recuperarea” lui Denis Drăguș

După ce a discutat și cu Mircea Lucescu despre situația fostului atacant al Farului, antrenorul Șenol Guneș și-a propus să se ocupe personal „de recuperarea” lui - scriu ziarele din Trabzon.


”Guneş a trecut la acţiune în ceea ce-l privește pe Denis Drăguș, care n-a dat niciun gol în Superliga Trendyol în ultimele 9 săptămâni. Experimentatul antrenor îi va acorda o atenție specială pentru a-i ridica nivelul de performanță. El va avea o întâlnire în privat cu tânărul fotbalist, pentru a-i ridica încrederea de sine și moralul, în general”, dezvăluie publicația 6Saat.

Șenol Guneș și-a propus să lucreze la moralul lui Denis Drăguș

Aceeași publicație mai scrie că „Guneș și-a propus să-l readucă pe Drăguș la forma anterioară. Antrenorul experimentat, care se va concentra pe creșterea încrederii în sine a lui Drăguș, mai ales psihic, și-a exprimat încrederea în abilitățile jucătorului cu fiecare ocazie.

1 golși o pasă decisivă a bifat Denis Drăguș în 14 apariții oficiale la Tranbzonspor, în acest sezon


Guneş crede că Drăguș va fi o parte importantă a echipei atât fizic, cât și psihic. Denis Drăguș, care până acum nu a reușit să livreze la Trabzonspor ceea se aștepta de la el, rămânând în centrul criticilor, este văzut ca un jucător cu potențial necesar pentru a contribui la forța ofensivă a echipei.

Programe de pregătire și studii personalizate pentru Denis Drăguș

Prin acest efort al lui Şenol Guneş, Drăguș este așteptat să-și recapete calmul în ultimele săptămâni ale anului și să-și aducă o contribuție serioasă la rezultatele echipei. De asemenea, vor fi puse în aplicare programe de pregătire și studii personalizate pentru ca el să-și poată crește performanța.

Şenol Güneş, care este încrezător în abilităţile lui Drăguș, a fost de acord cu părerile pozitive ale lui Lucescu despre jucător și va lucra pentru ca fotbalistul să se bucure de un al doilea start la Trabzonspor. Având în vedere succesul lui Güneș în relansarea carierei unor astfel de jucători, este posibil ca Drăguș să aibă o revenire puternică pe scena fotbalistică”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.