Liga 1

Cel mai aprig contestatar al lui Șucu a lăudat o mutare făcută de Rapid: „Nu-mi mai este dor de Rrahmani”

Alex Dobre/ Foto: Ionuț Iordache GSP

Articol de Laura Șoica   —  marți, 22 octombrie 2024

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara, a criticat destul de des în ultima vreme strategia șefilor de la Rapid, însă, după meciul cu Farul (5-0), acesta a lăudat un jucător.

Rapid a reușit să o învingă pe Farul cu scorul de 5-0 în etapa cu numărul 13 a Superligii. Alex Dobre, cel mai proaspăt transfer de la Rapid, a marcat două goluri.

Acesta a fost primul meci al extremei stânga de 26 de ani pentru giuleșteni. Dobre a fost introdus pe teren din minutul 66.

Marian Iancu îl laudă pe Alex Dobre


Marian Iancu a declarat că după ce l-a văzut pe Alex Dobre cum joacă parcă i-a trecut dorul de atacantul Albion Rrahmani. Fostul patron este de părere că acesta este un transfer reușit pentru Rapid.

„Văzându-l pe Alex Dobre, parcă nu-mi mai este dor de Rrahmani! Ziua bună de dimineaţă se vede! Ambii au marcat de două ori la debut. Un transfer reuşit!”, a declarat Marian Iancu, pentru orangesport.ro.

În această vară, Rapid i-a mai transferat și pe Tobias Christensen, Rareș Pop, Jakub Hromada, Constantin Grameni, Alexandru Pașcanu, Filip Blazek, Luka Gojkovic, Diogo Mendes, Aaron Boupendza, Cristian Manea, Clinton N'Jie și Benjamin Siegrist.

Alex Dobre a ajuns la Rapid la începutul lunii octombrie. Acesta este liber de contract din august după despărțirea de echipa din Portugalia, Famalicao.


Ajuns la 26 de ani, Alex Dobre este cotat cu un milion de euro pe Transfermarkt. De la începutul carierei a mai jucat la VMG Cluj, Bournemouth U21, Bury, Rochdale, Yeovil Town, Wigan, Dijon și Famalicao.

Extrema stânga a jucat și 2 meciuri pentru echipa națională a României în martie 2023.

Următorul meci pentru Rapid este cel cu FCSB de pe Arena Națională. Cele două echipe se întâlnesc pe asta de 27 octombrie de la ora 21:00 pentru a disputa partida din etapa cu numărul 14 a Superligii,

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.