Liga 1

Helmut Duckadam a criticat un jucător de la FCSB: „Nu ai voie”

Darius Olaru, numărul 27.

Articol de Laura Șoica   —  marţi, 22 octombrie 2024

Helmut Duckadam (65 de ani) l-a criticat pe Darius Olaru (26 de ani), mijlocașul și căpitanul de la FCSB, pentru gesturile făcute în mai multe meciuri.

Darius Olaru este considerat destul de des „eroul FCSB-ului”, pentru toate golurile și pasele de gol reușite, însă în foarte multe meciuri mijlocașul ajunge să vadă cartonașele galbene sau roșii pentru gesturile nesportive pe care le face.

Căpitanul roș-albaștrilor a primit două cartonașe galbene în meciul cu Sparta Praga, scor 1-0, care au dus la eliminarea sa, așa că o să fie suspendat în partida de joi cu Rangers.

Helmut Duckadam îl ceartă pe Darius Olaru


Duckadam este de părere că mijlocașul ar trebui să se controleze mai mult, deoarece este un jucător bun, iar aceste ieșiri îl „trag înapoi”.

„Da, de mult timp are aceste ieșiri. Nu știu de ce nu se poate controla, pentru că este un jucător foarte bun și cred că acest lucru îl trage înapoi. Dacă va merge în străinătate, acolo se va pune mult accent pe acest lucru.

Nu ai voie să iei cartonașe și să nu joci în jocurile importante pentru echipa ta că nu-ți poți stăpâni nervii”, a declarat Helmut Duckadam, conform orangesport.ro

În acest sezon, Darius Olaru a jucat 18 meciuri pentru FCSB în toate competițiile, iar în acestea a reușit să marcheze 10 goluri și să ofere cinci pase decisive.


Mijlocașul a primit în toate aceste partide patru cartonașe galbene și două roșii.

Darius Olaru este cel mai bine cotat jucător din echipa FCSB-ului, acesta valorează 7 milioane de euro pe Transfermarkt. În 2020, când a ajuns la FCSB, mijlocașul era cotat cu 1,1 milioane de euro.

Meciul dintre FCSB și Rangers se va disputa joi, pe data de 24 octombrie, de la ora 21:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.