Liga 1

Opinie contra curentului » Tamaș nu s-a lăsat impresionat de noua senzație de la Rapid: „Ne grăbim”

Gabriel Tamaș, unul dintre jucătorii controversați din istoria recentă a fotbalului românesc, foto: Imago

Articol de Laura Șoica   —  marți, 22 octombrie 2024

Gabi Tamaș (40 de ani) nu a fost prea impresionat de noul transfer de la Rapid, extrema stânga Alex Dobre (26 de ani).

După ce Rapid a învins-o pe Farul cu scorul de 5-0, mai multe personalități din fotbalul românesc l-au lăudat cel mai proaspăt transfer de la echipa din Giulești, Alex Dobre care a fost marcatorul ultimelor două goluri.

Asta a fost meciul de debut în tricoul vișiniu pentru jucătorul de 26 de ani. Extrema stânga a intrat pe teren în minutul 66.

Gabi Tamaș: „Ne grăbim și cu Dobre”


Gabi Tamaș a declarat că lumea se grăbește cu laudele, mai întâi trebuie ca jucătorul să fie constant, nu să joace bine doar un meci.

În plus, fostul fotbalist a lăudat sistemul folosit de Marius Șumudică în meciul de luni.

„Sistemul cu 3 fundași a dat roade la Rapid, acum vine meciul cu FCSB, acesta este examenul. Să vedem dacă mai folosește sistemul acesta, să vedem dacă mai joacă Săpunaru, că a ieșit accidentat. Contra FCSB trebuie să fii apt sută la sută. Ați văzut cu Dinamo, FCSB nici nu s-au forțat.

Îmi place când o echipă câștigă la scor, domină adversarul. Dacă știi să gestionezi meciul, momentul, ca să poți să aduci echipa să practice jocul la fel de bine, atunci chapeau. Ne grăbim și cu Dobre, să vedem dacă o să fie constant”, a spus Gabi Tamaș, conform prosport.ro.


Pentru Rapid următorul meci va fi împotriva celor de la FCSB. Giuleștenii merg în deplasare pe Arena Națională pe data de 27 octombrie. Partida va începe la ora 21:00 și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.