Cupa Romaniei

Dinamo a scos la vânzare biletele pentru meciul cu FCSB » Unde se dispută partida

Dinamo - FCSB // FOTO: GSP

Articol de Adrian Duţă   —  marţi, 22 octombrie 2024

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB din Cupa României Betano. Meciul va avea loc pe 30 octombrie, de la ora 21:00.

Partida din prima etapă a Cupei se va juca tot pe Arena Națională, la fel ca ultimul meci de campionat dintre cele două. FCSB a câștigat cu Dinamo duminică, scor 2-0, în etapa #13 din Superliga, în fața a 45.469 de spectatori, tot cu roș-albii în postura de gazde.

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FCSB din Cupă

Dinamo a pus în vânzare biletele cu 8 zile înainte de meciul cu FCSB din Cupa României. Cel mai ieftin tichet e 25 de lei, în PCH, iar cel mai scump se ridică la 390 de lei, la VIP. Toate prețurile biletelor la Dinamo - FCSB:


  • PCH: 25 de lei (inel 2 & 3)
  • PCH: 30 de lei (inel 1)
  • Tribuna 2: 40 de lei (inel 2 și 3)
  • Tribuna 2: 50 de lei (inel 1)
  • Tribuna I: 90 de lei (inel 2 & 3)
  • VIP Regular 2: 200 de lei
  • VIP Regular 1: 250 de lei
  • VIP experience: 390 de lei

„Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, prin rețeaua bilete.ro (Inmedio, Poșta Română, Vodafone) sau la casele de bilete, după următorul program: 28, 29 octombrie: 12:00 – 20:00 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu), 30 octombrie: 14:00 – 22:00 (bd. Pierre de Coubertin & str. Maior Coravu).

Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate). Abonamentele nu sunt valabile la meciurile din Cupa României. Abonații vor beneficia de un discount de 20% la achiziționarea biletelor prin platforma bilete.ro, utilizând codul primit pe e-mail. CODUL NU POATE FI REFOLOSIT PENTRU ACHIZIȚII ULTERIOARE ÎN CADRUL ACELUIAȘI MECI.

Micii dinamoviști (0-14 ani) beneficiază de gratuitate la tribuna a doua, în baza ticketelor cu valoare 0 selectate de adultul însoțitor, plătitor de bilet (un adult cu bilet poate selecta până la două locuri cu valoare 0 pentru copii). Elevii, studenții și pensionarii au reducere de 30% la achiziționarea biletelor, la tribuna a II-a și în Peluza Nord.


Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate, transmise la bilete@dinamo1948.ro sau prezentate la casele de bilete. Pentru orice dificultăți întâmpinate sau informații necesare privind ticketing-ul, nu ezitați să ne scrieți la bilete@dinamo1948.ro și office@bilete.ro.

Accesul suporterilor în stadion va fi permis începând cu orele 19:00. Vă recomandăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înaintea începerii partidei, pentru a evita situațiile neplăcute”, a transmis Dinamo pe site-ul dinamo1948.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.