Stranieri

Atacantul de pe lista lui Mircea Lucescu a reușit primul gol în Spania

Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu la Rapid - Farul, în runda 13 din Superliga / foto: Ionuț Iordache

Articol de Adrian Duţă   —  marţi, 22 octombrie 2024

Daniel Paraschiv (25 de ani), atacantul lui Real Oviedo, a reușit primul gol pentru echipa lui în La Liga 2, în victoria cu Mirandes, scor 4-1.

Oviedo a câștigat clar acasă și a trecut peste Mirandes, are 19 puncte față de cele 18 ale adversarei din lupta pentru promovare. Echipa lui Paraschiv a urcat pe locul doi liga a doua spaniolă.

Daniel Paraschiv a reușit primul gol la Oviedo

Daniel Paraschiv a marcat golul de 4-0 al lui Oviedo, cu o lovitură de cap. A fost prima reușită a atacantului pentru echipa spaniolă, care l-a luat de la Hermannstadt în vară.


Paraschiv are 7 meciuri pentru Oviedo în La Liga 2 și a strâns un total de 90 de minute în acest sezon. Jucătorul cotat 1 milion de euro pe Transfermarkt este la prima experiență în afara României.

Daniel Paraschiv, care are un gol sub „tricolor”, se află pe lista lui Mircea Lucescu, selecționerul României, pentru postul de atacant la națională. El a fost convocat pe lista preliminară a stranierilor înainte de meciurile cu Kosovo, scor 3-0, și Lituania, scor 3-1, dar nu a prins lotul final.

„E clar, toată lumea își dorește să performeze la echipa națională. Toți venim să ajutăm, nu să profităm, însă pentru mine încă nu e vorba de echipa națională. Am un singur meci și acela dintr-o conjunctură. Până acum, nu am fost luat prea des în calcul. Din ce simt eu, nu se schimbă nimic”, declarase Paraschiv, pentru sportpesurse, după ce a prins lista preliminară a lui Mircea Lucescu.

Daniel Paraschiv/ Foto: Real Oviedo
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.