Campionate

Cum au descris spaniolii prestația lui Istvan Kovacs din Real Madrid - Dortmund

Istvan Kovacs, în Real Madrid - Dortmund/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă   —  miercuri, 23 octombrie 2024

Istvan Kovacs (40 de ani) a fost la centru la Real Madrid - Borussia Dortmund, scor 5-2, și a avut o prestație fără erori. A arătat doar un cartonaș galben, în minutul 87, lui Vinicius, care și-a dat tricoul jos după ce a marcat golul de 4-2.

Kovacs a fost delegat la meciul zilei de marți din UCL, reeditarea finalei din sezonul trecut, Real Madrid - Dortmund. A asistat la „remontada” spaniolilor, care erau conduși la pauză cu 0-2 și au marcat de 5 ori în repriza secundă.

Arbitrul român a avut parte de un meci liniștit, fără conflicte între jucători și fără faze controversate.

Ce a scris presa din Spania despre Istvan Kovacs, după Real Madrid - Dortmund


„A arbitrat românul István Kovács. Olandezul Pol van Boekel a fost responsabil de VAR. Meciul a decurs fără probleme și fără erori majore.

El a arătat doar un cartonaș galben la sărbătorirea celui de-al patrulea gol lui Vinícius pentru că și-a dat tricoul jos, deși înainte de asta l-ar fi putut avertiza pe Mendy în prima repriză pentru că l-a călcat pe Nmecha și apoi pe Vinicius în a doua repriză pentru o intrare dură asupra lui Brandt.

Altfel, VAR-ul a ajutat prin acordarea celui de-al doilea gol merengue, deoarece nu a existat un offside anterior al lui Mbappé, iar în minutul 66 românul a avut dreptate să nu acorde un penalty asupra francezului, după o ținere ușoară a lui Gross.

Kovács, prestație bună”, au scris spaniolii de la La Galerna.


Pentru Istvan a fost prima partidă arbitrată în acest sezon în grupa de Liga Campionilor. Mai are un meci în preliminarii, Lille - Fenerbahce, scor 2-1.

Cele mai tari meme-uri după Real Madrid - Dortmund

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.