Liga Campionilor

Etapa #3 din Liga Campionilor continuă astăzi cu 9 meciuri » Barcelona - Bayern Munchen, atracția serii

Robert Lewandowski și Lamine Yamal / Foto: Imago Images

Articol de Alexandru Stanciu   —  miercuri, 23 octombrie 2024

Etapa #3 din Liga Campionilor continuă astăzi cu alte 9 meciuri. Toate partidele pot fi urmărite liveTEXT pe GSP.ro.

Aston Villa este singura echipă de până acum care a strâns maximul de puncte după 3 etape. De asemenea, echipa antrenată de Unai Emery are și cel mai bun golaveraj al competiției, cu 6 goluri marcate și niciunul primit.

LIVE ora 19:45 » Atalanta - Celitc


  • Televizare: Prima Sport 1, Digi Sport 2

Atalanta nu a primit gol până acum în Liga Campionilor, reușind o remiză albă cu Arsenal și o victorie cu scorul de 3-0 în fața lui Șahtior. Celtic a câștigat la scor în prima etapă, 5-1 cu Slovan Bratislava, dar a suferit o înfrângere drastică în a doua etapă, 1-7 cu Borussia Dortmund.

LIVE ora 19:45 » Brest - Bayer Leverkusen

  • Televizare: Prima Sport 2, Digi Sport 1

Brest a obținut 2 victorii în primele 2 etape, 2-1 cu Sturm Graz și 4-0 cu Salzburg. În aceeași situație se află și Bayer Leverkusen, care le-a învins pe Feyenoord, scor 4-0, și pe AC Milan, scor 1-0.

LIVE ora 22:00 » Barcelona - Bayern Munchen

  • Televizare: Prima Sport 1, Digi Sport 1

Hansi Flick, antrenorul Barcelonei, și Robert Lewandowski vor înfrunta fosta lor echipa, Bayern Munchen. Flick era pe banca bavarezilor când aceștia s-au impus în sferturile de finală ale Ligii Campionilor în 2020 în fața Barcelonei, scor 8-2. Lewandowski, atacantul lui Bayern la acea vreme, a reușit un gol și o pasă decisivă în acel meci.

Barcelona a adunat 3 puncte după primele 2 etape, după ce a pierdut cu Monaco, scor 1-2, și a câștigat cu Young Boys, scor 5-0. Bayern a obținut victoria competiției până în acest moment, 9-2 cu Dinamo Zagreb, dar a pierdut în a doua etapă cu Aston Villa, scor 0-1.

LIVE ora 22:00 » RB Leipzig - Liverpool

  • Televizare: Prima Sport 2, Digi Sport 2

RB Leipzig nu a obținut niciun punct în primele 2 etape, pierzând cu Atletico Madrid, scor 1-2, și cu Juventus, scor 2-3. Liverpool a înregistrat 2 victorii până acum, 3-1 cu AC Milan și 2-0 cu Bologna.

LIVE ora 22:00 » Atletico Madrid - Lille

  • Televizare: Prima Sport 5

Atletico Madrid s-a impus în prima etapă, acasă, cu RB Leipzig, scor 2-1, dar a pierdut drastic în a doua etapă, 0-4 cu Benfica. Lille a pierdut în prima etapă cu Sporting, 0-2, dar a produs marea surpriză în a doua etapă, învingând-o pe Real Madrid cu scorul de 1-0.

LIVE ora 22:00 » Benfica - Feyenoord

Benfica a înregistrat 2 victorii până acum, 2-1 cu Steaua Roșie Belgrad și 4-0 cu Atletico Madrid. Feyenoord a pierdut acasă în prima etapă, 0-4 cu Bayer Leverkusen, dar s-a impus în deplasare cu Girona în a doua etapă, scor 3-2.

LIVE ora 22:00 » Manchester City - Sparta Praga

  • Televizare: Prima Sport3, Digi Sport 3

Manchester City a remizat cu Inter în prima etapă, scor 0-0, și a câștigat în deplasare cu Slovan Bratislava, scor 4-0. Sparta Praga a câștigat în prima etapă, 3-0 cu Salzburg, și a obținut o remiză cu Stuttgart, scor 1-1.

LIVE ora 22:00 » Salzburg - Dinamo Zagreb

Salzburg este una din cele 2 echipe care n-au marcat niciun gol până acum, înregistrând 2 înfrângeri, 0-3 cu Sparta Praga și 0-4 cu Brest. Dinamo Zagreb a suferit cea mai dură înfrângere de până acum, 2-9 cu Bayern Munchen, și a remizat acasă cu Monaco, scor 2-2.

LIVE ora 22:00 » Young Boys - Inter

  • Televizare: Prima Sport 4, Digi Sport 4

Young Boys este a doua echipă fără gol marcat până acum, înregistrând 2 înfrângeri, 0-3 cu Aston Villa și 0-5 cu Barcelona. Inter a remizat în prima etapă, 0-0 cu Manchester City, și a câștigat al doilea meci, 4-0 cu Steaua Roșie Belgrad.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.