Liga Campionilor

Barcelona - Bayern Munchen, meciul serii în Liga Campionilor » Echipele probabile + cele mai tari cote

Articol de Alexandru Stanciu   —  miercuri, 23 octombrie 2024

Barcelona - Bayern Munchen este meciul serii în Liga Campionilor. Partida începe la ora 22:00 și poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro.

  • Televizare: Prima Sport 1, Digi Sport 1

LIVE ora 22:00 » Barcelona - Bayern Munchen


Barcelona - Bayern Munchen, echipele probabile:

Barcelona: Pena - Kounde, Cubarsi, Martinez, Balde - De Jong, Pedri - Yamal, Olmo Raphinha - Lewandowski

Antrenor: Hansi Flick

Bayern Munchen: Neuer - Laimer, Upamecano, Kim Min-jae, Davies - Kimmich, Palhinha - Olise, Muller, Gnabry - Kane

Antrenor: Vincent Kompany


Hansi Flick și Robert Lewandowski, duel de foc contra fostei echipe

Hansi Flick și Robert Lewandowski își vor înfrunta în această seară fosta echipă, pe Bayern Munchen. Flick era antrenorul bavarezilor la victoria de proporții, scor 8-2, în fața Barcelonei, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor în 2020.

Lewandowski a fost integralist la acel meci pentru Bayern Munchen și a reușit un gol și o pasă de gol. Polonezul i-a pasat decisiv atunci lui Thomas Muller, care a deschis scorul în minutul 4.

Barcelona a egalat 3 minute mai târziu, după autogolul lui David Alaba. Bayern a încheiat prima repriză cu un avantaj de 3 goluri după reușitele semnate de Ivan Perisic, Serge Gnabry și Thomas Muller.

Luis Suarez reducea din diferență în minutul 57, dar Joshua Kimmich ducea scorul la 5-2 în minutul 63. Philippe Coutinho, jucător împrumutat atunci de Barcelona la Bayern Munchen, a intrat pe teren în minutul 75 și i-a pasat decisiv lui Robert Lewandowski în minutul 82. Brazilianul a reușit apoi și o „dublă”, în minutele 85 și 89.

Bayern Munchen a câștigat ultimele 6 confruntări directe, 3-2 în 2015, 8-2 în 2020, două rezultate de 3-0 în 2021 și încă două victorii în 2022, 2-0 și 3-0.

Bayern este pe locul 18 în grupa Ligii Campionilor, după o victorie și o înfrângere. Bayern a câștigat la scor în prima etapă, 9-2 cu Dinamo Zagreb, dar a pierdut în etapa a doua cu Aston Villa, scor 0-1.

Barcelona este pe locul 19, tot cu 3 puncte, după ce a pierdut cu Monaco, scor 1-2, și a câștigat cu Young Boys, scor 5-0.

VIDEO. MATCH PREVIEW » Barcelona vs. Bayern Munchen

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.