Liga Campionilor

Două lovituri dure încasate de Real Madrid în meciul cu Dortmund » S-au accidentat și ratează El Clasico de sâmbătă

Rodrygo (dreapta) ratează El Clasico/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă   —  miercuri, 23 octombrie 2024

Rodrygo și Thibaut Courtois s-au accidentat în meciul câștigat de Real Madrid cu Dortmund, scor 5-2, și ratează El Clasico. Meciul cu Barcelona are loc sâmbătă, de la ora 22:00.

Real Madrid a revenit de la 0-2 cu Borussia Dortmund, însă a suferit două pierderi mari pentru partida cu Barcelona de pe „Santiago Bernabeu”.

Rodrygo a suferit o întindere la tendon și nu va fi disponibil sâmbătă, potrivit Mundo Deportivo. Iar portarul Courtois are o leziune musculară și nu va putea nici el să evolueze cu Barcelona, conform anunțului făcut de clubul madrilen.

Rodrygo și Courtois nu vor juca în Real Madrid - Barcelona


Rodrygo s-a accidentat chiar la faza care a dus la golul de 3-2 al Realului în meciul cu Borussia Dortmund. Brazilianul a salvat cu un ultim efort o minge care ieșea din teren, i-a pasat lui Lucas Vazquez, iar acesta a reușit să marcheze.

Rodrygo a rămas pe loc după această fază, simțind instant că s-a accidentat. Titular în flancul drept al atacului cu Borussia, Rodrygo va fi doar suporter cu Barcelona. Extrema dreapta a jucat 13 meciuri pentru madrileni în acest sezon, a marcat 3 goluri și a dat două assist-uri.

În locul lui ar putea să apară Valverde, iar la mijloc, în locul uruguayanului, să își facă loc Tchouameni sau Camavinga.

Courtois a suferit a doua accidentare musculară a sezonului, după cea din partida cu Atletico Madrid, scor 1-1, de pe 29 septembrie. În locul lui, cu Barcelona va juca Lunin, titular în marea majoritate a sezonului trecut.


Echipa probabilă a lui Real Madrid în El Clasico: Lunin - Vazquez, Militao, Rudiger, Mendy - Bellingham, Tchouameni, Modric - Valverde, Mbappe, Vinicius

Rodrygo s-a accidentat în meciul cu Borussia Dortmund/ foto Imago Images
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.