Liga 1

Panduru, laude pentru un jucător de la Rapid: „Nici nu se vede că nu a jucat”

Basarab Panduru, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de Adrian Duţă   —  miercuri, 23 octombrie 2024

Basarab Panduru, fostul internațional, l-a lăudat pe Răzvan Onea, fundașul dreapta de la Rapid, după victoria giuleștenilor cu Farul, scor 5-0.

Onea a fost titular în premieră în acest sezon în meciul cu Farul. El mai avea doar 12 minute jucate în actuala stagiune, cu Oțelul, scor 0-0. În alte 5 meciuri a fost rezervă neutilizată, iar de 6 ori nu a fost în lot.

Onea s-a accidentat în vară, într-un meci amical cu Buzău, scor 4-1, și a fost indisponibil în primele 6 etape din Superliga. Fundașul dreapta a suferit atunci o leziune musculară.

Răzvan Onea l-a impresionat pe Basarab Panduru


Deși nu mai fusese titular din mai, de la victoria cu FCSB, scor 2-0, Onea a avut o prestație lăudată de Panduru în meciul cu Farul.

„Apropo, chiar spuneam, Onea e de lăudat, tot timpul rămâne concentrat, cred că e un băiat de grup, care rămâne concentrat, se pregăteşte bine.

De fiecare dată când apelezi la el, chiar dacă nu joacă săptămâni bune, nici nu îţi dai seama că nu a jucat. (n.r. - e peste Braun?) Şi Braun e bun!”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport 1, potrivit orangesport.ro.

Răzvan Onea a ajuns în 2022 la Rapid, de la Poli Iași, iar de atunci a jucat de 66 de ori pentru formația giuleșteană. Fundașul dreapta cotat la 450.000 de euro pe Transfermarkt mai are contract până în 2027.


Răzvan Onea/ foto Imago Images
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.