Europa League

Jose Mourinho a făcut show la conferința de presă înainte de meciul cu Manchester United: „Trebuie să-mi dea medalia și să-mi plătească bonusul!”

Jose Mourinho / Foto: Imago Images

Articol de Alexandru Stanciu   —  miercuri, 23 octombrie 2024

Jose Mourinho (61 de ani), antrenorul lui Fenerbahce, a făcut spectacol în stilul caracteristic la conferința de presă premergătoare meciului din Europa League contra fostei sale echipe, Manchester United.

Mourinho a antrenat-o pe Manchester United în perioada 1 iulie 2016 - 18 decembrie 2018, timp în care a câștigat un trofeu Europa League, o Cupă a Ligii Angliei și 2 Supercupe ale Angliei.

Jose Mourinho a făcut show la conferința de presă înainte de meciul cu Manchester United: „Trebuie să-mi dea medalia și să-mi plătească bonusul!”

Jose Mourinho a făcut o aluzie la conferința de presă referitoare la sezonul 2017-2018 când Manchester United a terminat pe locul 2 în Premier League, cu 81 de puncte.


Campionatul a fost câștigat atunci de către rivala locală Manchester City, care a terminat sezonul cu 100 de puncte. Clubul Manchester City este cercetat pentru mai multe nereguli financiare și riscă să rămână fără trofeele obținute în ultimii ani, astfel că Jose Mourinho a ironizat acest aspect.

„După cum știți, aici (n.r. la Manchester United) am câștigat Europa League și am terminat pe locul 2 în Premier League. Încă am încredere că avem o șansă să câștigăm acel titlu dacă Manchester City va fi pedepsită. Poate titlul acela ne va reveni nouă, așa că (n.r. conducerea lui Manchester United) trebuie să-mi plătească bonusul și să-mi dea medalia!”, a declarat Jose Mourinho, potrivit dailymail.uk.

Jose Mourinho a lăsat de înțeles că vrea să revină în Premier League

Fost antrenor la Manchester United, Tottenham și Chelsea în două rânduri, Jose Mourinho a lăsat de înțeles că vrea să revină în Premier League.


„Întotdeauna voi repeta același lucru, vreau ca fostele mele echipă să aibă parte de succes. Nu joacă împotriva mea în Premier League. Le doresc succes tuturor de acolo (n.r. Manchester United), antrenorilor, jucătorilor, tuturor.

Din vremea mea au mai rămas doar 3, 4 jucători. Poate credeți că joc la cacealma, dar nu e așa. Au rezultate mai bune decât ar trebui. Vor avea parte de succes mai devreme sau mai târziu, să sperăm că mai devreme. Poate într-o zi voi reveni în Premier League”.

Întrebat de jurnaliștii prezenți cum a fost despărțirea de Manchester United, Jose Mourinho a răspuns instant: „Sincer să fiu, nu am pierdut vreun minut gândindu-mă la asta. Am dorit tot ce e mai bun pentru Manchester United din clipa în care am plecat.

M-am despărțit cu un sentiment plăcut față de club, față de fani. Le doresc tot binele. Dacă lucrurile nu le merg bine, nu este ceva care să mă facă fericit, dar în același timp, nu are rost să mă gândesc despre ce s-a întâmplat sau nu”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.