Media

Barcelona - Bayern, meciul serii în Liga Campionilor! Boțoghină și Drejan fac spectacol în ultima ediție EURO GSP și pun la bătaie o minge „Șampion Lig”

Articol de Andreea Visu   —  miercuri, 23 octombrie 2024

Alberto Boțoghină și Narcis Drejan, jurnaliștii GSP.ro, prezintă ultima ediție EURO GSP, miercuri, 23 octombrie, ora 21:45.

Cei doi vor comenta meciurile din etapa a treia a Ligii Campionilor și vor premia cel mai bun comentariu. Cel mai creativ urmăritor de pe YouTube sau Facebook va câștiga o minge „Șampion Lig”. Vezi regulamentul concursului AICI!

Nu rata rubricile „Șampionul zilei” și „Păcăliciul zilei”, dar rămâi până la final pentru rubrica „Like and Share”. De asemenea, rubrica „Am/N-am” promite râsete, pentru că Andreea Visu, producătorul emisiunii, vine cu noi întrebări tari pentru colegi.

„Televizorul pe meci, telefonul pe EURO GSP” a fost comentariul care ne-a bucurat cel mai tare în sezonul trecut și care ne-a ambiționat să revenim etapă de etapă în fața voastră într-o ediție de aproape trei ore.


Emisiunea EURO GSP poate fi urmărită pe site-ul www.gsp.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor, pe canalul de YouTube, dar și pe TikTok.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.