Liga 1

Adi Popa s-a contrat cu Marica: „Nu cred că vreți în Liga 2 să jucați cu Steaua”

Ciprian Marica și Adrian Popa

Articol de Laura Șoica   —  miercuri, 23 octombrie 2024

Ciprian Marica (39 de ani) a numit-o „Steaua” pe FCSB în direct, iar Adrian Popa (36 de ani) a intervenit imediat.

Marica a declarat că Hagi vrea să facă din Farul o echipă puternică, capabilă să se lupte de la egal la egal cu „Steaua”, făcând referire la FCSB. Adi Popa, prezent lângă el în studio, a intervenit imediat.

Fotbalistul de la Steaua a declarat că Hagi nu își dorește să joace în Liga 2, pentru a-i atrage atenția lui Marica cu privire la ce denumire folosește.

Dialogul dintre Ciprian Marica și Adi Popa


„Îți dorești mai mult, să fii Gică Hagi, să fii numărul 1, îți dorești să ai mai multă forță, să te lupți de la egal la egal cu Steaua, cu Dinamo, cu Rapid și, cumva, când vezi că nu poți, e frustrant, și îți dorești mai mult”, a început Ciprian Marica, conform prosport.ro.

Adi Popa: Doar la Steaua e vorba despre bani publici, în Liga 1 nu există nicio echipă din bani publici (n.r. râde). Fără patru echipe, toate sunt, doar că acolo s-au găsit soluții și la noi încă se caută, asta e frustrarea. Acum, că tot suntem în spirit de glumă, a zis Ciprian că vrea să se lupte cu noi, nu cred că vrei să veniți în Liga 2 să vă luptați cu noi (n.r. râde).

Ciprian Marica: Am zis Steaua eu?

Adi Popa: Da, ai zis că vreți să vă luptați cu Steaua, Dinamo, Rapid.


Ciprian Marica: A, iartă-mă, iartă-mă!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.