Liga 1

„Rivali, nu dușmani” » Dinamoviștii îi iau apărarea lui Adrian Șut și sar la gâtul lui Gigi Becali

Suporterii dinamoviști au reacționat, după ce Gigi Becali (66 de ani) l-a presat pe mijlocașul Adrian Șut (25), care trece prin momente grele, să revină mai repede la antrenamentele celor de la FCSB.

Articol de Alexandru Tomuțiu   —  joi, 24 octombrie 2024

Suporterii dinamoviști au reacționat, după ce Gigi Becali (66 de ani) l-a presat pe mijlocașul Adrian Șut (25), care trece prin momente grele, să revină mai repede la antrenamentele celor de la FCSB.

Adrian Șut trece prin momente grele. Imediat după victoria din derby-ul cu Dinamo, scor 2-0, fotbalistul a plecat din urgență din București pentru a-l prinde pe tatăl său în ultimele momente ale vieții sale. Acesta a rămas câteva zile lângă apropiați și nu va juca în meciul cu Rangers, care se va disputa astăzi, de la 22:00, în runda cu numărul #3 a grupei unice din Europa League.

Acesta a primit câteva zile libere pentru a sta aproape de familie și a cerut să fie lăsat să se întoarcă în București abia vineri. Gigi Becali s-a opus și i-a spus lui Mihai Stoica să îi transmită „optarului” de la FCSB să se întoarcă joi pentru a prinde antrenamentul de vineri și pentru a fi în lot duminică, 27 octombrie, când FCSB va primi vizita rivalei Rapid.

Suporterii lui Dinamo sar în apărarea lui Adrian Șut: „Rivali, nu dușmani. Condamnăm ferm declarațiile lui Gigi Becali”


Cei de la „Dinamoviști Adevărați”, o pagină de Facebook a suporterilor cu peste 74.000 de urmăritori, i-au luat apărarea lui Adrian Șut, condamnând lipsa de empatie a patronului în relația cu unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei.

„RIVALI, NU DUȘMANI.

Imediat după partida disputată duminică seară pe Arena Națională, jucătorul FCSB , Adrian Șut, a primit groaznica veste a decesului tatălui său. CONDAMNĂM FERM declarațiile patronului FCSB, lipsite de orice umanitate și empatie:

«Meme e acolo, mi-a zis că îl înmormântează joi şi că Şut vine vineri. I-am zis: «Băi, Mihai, eu nu accept asta». Ce datină? Şi mie mi-a murit tata, la revedere. A murit, l-am îngropat, la revedere! I-am zis joi să vină încoace, că el voia să vină vineri. Nu! Joi să vină şi vineri la antrenament»  - Gigi Becali

Condoleanțe, Adrian Șut!”, apare pe pagina suporterilor dinamoviști.

Clasamentul din Europa League


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.