Europa League

Laurențiu Reghecampf, pariu îndrăzneț înainte de Rangers - FCSB: „Nu pierd în Scoția! Se pot califica în primăvara europeană!”

PAOK - FCSB/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Laura Șoica   —  joi, 24 octombrie 2024

Laurențiu Reghecampf (49 de ani), fostul antrenor de la FCSB, este sigur că roș-albaștrii se nu vor pierde meciul cu Rangers.

În etapa cu numărul 3 din Europa League, FCSB merge în deplasare la Glasgow pentru a disputa meciul cu Rangers. Partida are loc pe data de 24 octombrie, de la ora 22:00.

Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP și la tv pe prima sport 5 și digi sport 1.

Laurențiu Reghecampf: „Cei de la FCSB nu vor pierde în Scoția”


Fostul antrenor de la FCSB este sigur că echipa lui Gigi Becali nu o să piardă meciul din Scoția, iar cu încă o victorie se poate califica în primăvara europeană.

”Eu sunt sigur că cei de la FCSB nu vor pierde în Scoția. Cu o victorie te poți califica în primăvara europeană!”, a spus Laurențiu Reghecampf, citat de sport.ro.

FCSB vine după 5 victorii consecutive, trei în campionat și două în Europa. Roș-albaștrii au câștigat meciurile cu RFS (4-1), Sepsi (1-0), PAOK (1-0), Gloria Buzău (3-2), Dinamo (2-0).

FCSB, debut excelent în Europa League


FCSB este pe locul șase în clasamentul din Europa League și este una dintre sigurele 5 echipe care au avut două victorii consecutive în primele etape.

În prima rundă, FCSB s-a impus cu 4-1 în meciul cu echipa din Letonia, RFS. Acesta era una dintre victoriile așteptate de fanii FCSB, însă abia în runda doi a avut loc o surpriză.

În a doua etapa, echipa lui Becali a câștigat meciul cu PAOK, de la Salonic cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Daniel Bîrligea, cel mai proaspăt transfer de la FCSB, după o pasă incredibilă primită de la Darius Olaru.

În meciul cu RFS golurile au fost marcate de Bîrligea, Ștefănescu și Darius Olaru (dublă).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.