Box

Absolut genial! Usyk a venit deghizat în „Agent 47”, s-a dus în fața lui Fury și a scos un „cadou” misterios din valiză » Cei doi sunt gata de revanșa anului în box

+17 Foto
Usyk, moment genial în conferința cu Fury / FOTO: GettyImages

Articol de Adrian Jitea   —  joi, 24 octombrie 2024

Oleksandr Usyk (37 de ani) a avut o apariție fascinantă în conferința de presă care prefațează al doilea meci cu Tyson Fury (36 de ani), cel mai așteptat eveniment sportiv al lunii decembrie.

Pe 19 mai 2024, la Riad, Usyk l-a învins pe Fury și a devenit campion absolut la categoria grea. Britanicul va căuta revanșa tot în Arabia Saudită, pe 21 decembrie 2024.

GALERIE FOTO. Moment genial în conferința lui Usyk și Fury: a venit deghizat în „Agent 47” și a avut o surpriză în servietă


Promovarea galei este în plină desfășurare. Miercuri a avut loc o conferință de presă la Guildhall, în Londra. Oleksandr și-a făcut intrarea în stil mare. S-a deghizat în „Agentul 47”, personajul principal din jocul video Hitman. A purtat un costum negru și celebra cravată roșie.

Ucraineanul a gândit fiecare detaliu al scenetei. La un moment dat, a scos din valiza purtată o hârtie și s-a îndreptat către adversarul lui. Fury a semnat-o. Era vorba despre o imagine genială, un instantaneu din momentul în care Usyk îi aplica o lovitură în prima luptă.

Uysk a prezentat imaginea cu semnătura lui Fury / FOTO: GettyImages

Dialog respectuos între Usyk și Fury


Cei doi „grei” au păstrat tonul discuțiilor precedente. Conferința de presă a fost una plină de respect.

„Salutări! Sunt fericit să mă aflu aici. Ce mă motivează? Nu am o motivație specială. Am propriul meu regim, același nivel de concentrare care m-a caracterizat în carieră”, a spus Usyk în deschiderea dialogului cu jurnaliștii.

Abia așteptă meciul. Va fi fantastic. Oleksandr a câștigat prima întâlnire, a fost corect. De data asta voi fi mai concentrat. Nu mă voi plânge, nu trebuie să fac nicio schimbare drastică. Doar că de data asta voi ieși victorios! Așa cum știți, îmi fac KO adversarul de fiecare dată când are loc o revanșă. Sper la un scenariu asemănător și cu Usyk. În mai nu a fost momentul meu. Dumnezeu știe cum să le așeze. Poate așa a trebuit să fie. Cred că a fost o lecție pe care trebuia să o învăț



- Tyson Fury

Toată lumea așteaptă revanșa dintre Fury și Usyk

Tyson Fury speră să își ia revanșa în fața lui Oleksandr Usyk pe 21 decembrie, tot la Riad.

Ucraineanul a câștigat prima luptă printr-o decizie împărțită, 115-112, 114-113, 113-114, și a devenit primul campion mondial absolut al greilor, după Lennox Lewis, în 1999.

Usyk, campion olimpic în 2012, are un palmares imaculat la profesioniști. A câștigat toate cele 22 de lupte, 14 dintre ele prin KO.

Pentru Fury, eșecul din mai a fost primul din carieră. Avea până în acel moment 34 de victorii și o remiză.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.