Europa League

Publicațiile de afară s-au pus de acord: ce se va întâmpla cu Radu Drăgușin la meciul din această seară

Radu Drăgușin, în stânga // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore   —  joi, 24 octombrie 2024

Mai multe publicații internaționale anticipează că Radu Drăgușin, 22 de ani, va fi titular în această seară, în meciul de Europa League dintre Tottenham și AZ Alkmaar.

Radu Drăgușin a început ca titular primul meci din campania europeană a lui Tottenham, acasă cu Qarabag, dar a fost eliminat în minutul 8 al partidei, pentru un fault în postura de ultim apărător.

Suspendat o etapă, Radu nu a putut juca în etapa 2 din faza ligii, la 2-1 cu Ferencvaros, dar este de așteptat să revină în primul „11” la partida din această seară cu AZ Alkmaar.

Toți îl văd pe Radu Drăgușin titular în această seară, în Tottenham - AZ Alkmaar


Mai multe publicații internaționale anticipează că românul va fi piesă fixă în centrul defensivei, lângă unul dintre Micky van de Ven și Ben Davies. Cel mai probabil, stoperul olandez va fi odihnit, în vederea următoarelor partide de campionat.

London Evening Standard scrie că „este probabil ca Radu Drăgușin să reintre în linia defensivă după ce a fost suspendat în victoria cu Ferencvaros, înaintea pauzei internaționale”. Sursa citată anticipează că românul va face pereche în ax cu Micky van de Ven, apărător de picior stâng, cu Ben Davies fundaș stânga și Archie Gray în dreapta apărării.

O linie defensivă identică prevăd și cei de la Sports Illustrated. „O evoluție solidă din partea fostului fundaș al lui Genoa i-ar ajuta, fără dubiu, misiunea de a obține mai multe minute în Premier League, având în vedere startul inconstant de sezon al lui Romero”, scriu ei.

În schimb, portalurile SportsMole și TottenhamHotspurNews anticipează că perechea din ax va fi Drăgușin - Ben Davies, cu Destiny Udogie pe poziția de fundaș stânga.


Cei de la SportsMole scriu că „după ce a ratat meciul cu Ferencvaros din cauza suspendării, Radu Drăgușin va reveni și este probabil să înceapă ca titular, astfel încât Postecoglou să-și odihnească cei doi stoperi titulari, Cristian Romero și Micky van de Ven”.

Iată două variante posibile de prim „11” al lui Tottenham:

  • Vicario - Gray, Drăgușin, Van de Ven, Davies - Maddison, Bentancur, Bergvall - B. Johnson, Solanke, Werner

  • Vicario - Gray, Drăgușin, Davies, Udogie - Sarr, Bentancur, Bergvall - Moore, Richarlison, Werner

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.