Liga 1

„A intrat o femeie în hotelul FCSB, la 4 dimineața...” » Fotbalistul care l-a înfuriat pe Gigi Becali recunoaște fapta: „Asta m-a distrus! Dar am fost foarte prost!”

Articol de Alexandru Barbu   —  joi, 24 octombrie 2024

În 2015, Jugurtha Hamroun (35 de ani) a fost surprins de staff-ul FCSB că a invitat o femeie în hotelul în care echipa era cazată. „Am fost foarte prost, dar nu s-a întâmplat mare lucru, respectiva persoană a plecat după 10-15 minute”, a precizat, azi, fostul fotbalist algerian, invitat la GSP Live.

Știți ce a făcut ăsta (n.r. - se referă la Hamroun)?! A adus o gagică în cantonament! Nu știu pe unde a băgat-o. A intrat în hotel o femeie. Când am aflat, a început să plângă. Voia să nu afle taică-su, nu altceva. Nu îl interesa de amendă sau altceva”, declara Gigi Becali la acea vreme.

Episodul s-a petrecut în vara anului 2015, după eșecul suferit de FCSB pe teren propriu în fața celor de la Rosenborg, scor 0-3, în prima manșă din play-off-ul Europa League.

VIDEO. Jugurtha Hamroun: „Am stat 10-15 minute cu acea femeie, pe culoar. Nu am făcut nimic”


„Am pierdut cu Rosenborg acasă, 0-3, și m-am și accidentat. A fost o seară de coșmar pentru mine! Un lucru care nu mi-a plăcut la Steaua a fost că, după meci, te duceai la hotel, în cantonament. Asta m-a distrus! După meci ar trebui să mergi acasă, să te relaxezi, să-ți vezi prietenii, familia, copiii. Trebuie să scapi de presiune.

Acolo, în hotel, nu mă simțeam bine și s-a întâmplat ceva cu o femeie, dar nu am adus-o în cameră, am stat pe culoar. A stat 10-15 minute, maximum. Nu am făcut nimic. A durat 10 minute, am vorbit și femeia a plecat. Am realizat că nu era ceva normal. S-a întâmplat o singură dată. Ei (n.r. - cei de la FCSB) au văzut pe cameră și au crezut că am făcut cine știe ce. Era un hotel foarte mic, tot staff-ul era în lobby și a văzut tot. S-a făcut mare tam-tam și de acolo au început problemele.

Cei din staff au văzut când femeia a trecut pe lângă ei în lobby. Am fost foarte prost, atât (n.r. - râde). Nu am nicio altă explicație. Niciodată nu am mai făcut așa ceva în viața mea, la niciun club. Am fost foarte prost și am plătit pentru asta”, a declarat Hamroun, la GSP Live.


„Becali a vorbit despre tatăl meu și vreau să spun ceva. Tatăl meu avusese atunci probleme la inimă și nu voiam să afle despre incident, ca să nu-l afecteze cu sănătatea. Mi-era frică doar pentru sănătatea lui, atât”, a adăugat algerianul, care în România a mai jucat pentru Oțelul Galați.

Dică: „Am văzut că intră o femeie în cantonament, la 4 dimineața...”

Nicolae Dică, atunci secundul lui Mirel Rădoi la FCSB, a vorbit ulterior despre incident:

„Noi eram la 4 dimineață în restaurant la hotelul unde eram cazați. S-a întâmplat să fim acolo, pentru că dacă nu eram nu mai afla nimeni. Noi eram acolo, eram supărați, vorbeam despre joc. Eram eu, Mirel Rădoi, cu preparatorul fizic și cu Popa, antrenorul de portari.

La un moment dat, vedem că intră o persoană dubioasă în hotel. A intrat o persoană de sex feminin în hotel, la 4 dimineața. Așa s-a aflat. Noi dacă la ora aia eram în cameră nu mai afla nimeni”.

11 goluriși 7 assisturi a reușit Hamroun la FCSB în 44 de apariții oficiale, toate competițiile

VIDEO. Ediția integrală GSP Live cu Jugurtha Hamroun

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.