Liga 1

Noul jucător de la Rapid își acuza fosta echipă: „Mi-a făcut probleme"

Alex Dobre // FOTO: Facebook Rapid

Articol de Laura Șoica   —  joi, 24 octombrie 2024

Alex Dobre (26 de ani), extrema stânga de la Rapid, a dezvăluit motivul pentru care a ales să semneze cu echipa din Giulești în această toamnă.

Alex Dobre este cel mai recent transfer realizat de Rapid. Fotbalistul a ajuns la echipa din Giulești din postura de jucător liber de contract.

Acesta a jucat ultima dată la echipa din Portugalia, Famalicao, însă s-a despărțit de acest club la finalul lunii august.

Alex Dobre, despre fosta sa echipă


Fotbalistul a dezvăluit că nu a încheiat contractul pe cale amiabilă, iar clubul i-a închis foarte multe oportunități.

„Am avut o discuție cu cei din conducerea clubului. Mi-a plăcut foarte mult ce am discutat, mi s-a părut un proiect foarte bun, în care m-am regăsit. Mi s-a arătat că sunt dorit. În mintea mea nu a părut că este un pas înapoi revenirea în Superliga.

Rapid este un club mare, m-am gândit că este un pas foarte bun pentru mine. Era deja târziu în fereastra de mercato, fostul meu club mi-a închis mai multe drumuri. Domnul Șucu și cei din conducere s-au arătat foarte interesați de mine.

Nu am încheiat amiabil (n.r. cu fosta sa echipă). Mi-au închis multe oportunități cu niște recenzii negative, care nu corespund cu felul meu de a fi”, a declarat Alex Dobre, conform fanatik.ro.


Fotbalistul de 26 de ani este cotat cu un milion de euro pe Transfermarkt. De la începutul carierei, acesta a mai jucat la echipele: VMG Cluj, Bournemouth U21, Bury, Rochdale, Yeovil Town, Wigan, Dijon și Famalicao.

Alex Dobre a reușit deja să marcheze două goluri pentru Rapid în primul meci jucat în tricoul vișiniu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.