Media

Rangers - FCSB » Roș-albaștrii caută a treia victorie în Europa League! Comentăm împreună cu Raul Rusescu la GSP Live Special

Articol de Andreea Visu   —  joi, 24 octombrie 2024

Ediția specială GSP Live revine joi, 24 octombrie, ora 21:30, cu prilejul partidei dintre Rangers și FCSB, programată la ora 22:00, în cadrul etapei a treia din faza ligii Europa League.

Alberto Boțoghină, jurnalistul GSP.ro, îl va avea ca invitat pe Raul Rusescu, expertul GSP.ro și fost jucător al roș-așbaștrilor. Cei doi vor prefața partida dintre Rangers și FCSB și vor primi informații în timp real de la corespondenții GSP.ro, Justin Gafiuc și Cristi Preda. Ulterior, ne vedem la pauză pentru primele impresii, iar la finalul partidei revenim cu reacții și concluziile serii.

FCSB are două victorii din tot atâtea posibile în Europa League, 4-1 cu RFS și 1-0 cu PAOK. Totodată, vine și după șase meciuri fără eșec în campionat.

De cealaltă parte, Rangers a învins-o pe Malmo, scor 2-0, dar a pierdut cu Lyon, scor 1-4. În campionat, scoțienii au cinci victorii în opt meciuri jucate până acum.


Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.gsp.ro, pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor, pe canalul de YouTube, dar și pe TikTok.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.