Stiri Gaming

Godzilla Voxel Wars va fi lansat pe Nintendo Switch

Articol de Gazeta Sporturilor   —  joi, 24 octombrie 2024

Dezvoltatorii unui joc de strategie unic, numit Godzilla Voxel Wars, au anunțat un port pentru Nintendo Switch.

Conform anunțului făcut de TOHO Games, Godzilla Voxel Wars, disponibil în prezent doar pentru PC, va fi lansat pe Switch prin Nintendo eShop în februarie 2025.

De ce ne place Godzilla Voxel Wars

Dacă ești fan al jocurilor de strategie puzzle și îți place stilul pixel art din Minecraft, Godzilla Voxel Wars este exact ce cauți. Jocul combină lumea lui Godzilla de la TOHO, împreună cu prietenii și dușmanii săi monstruoși, cu elemente de puzzle și strategie, și, pe deasupra, un mod de creare a nivelurilor. Sună complicat? Ai puțină răbdare.


Jucând ca monștri celebri și iubiți din universul TOHO, te lupți împotriva ciupercilor extraterestre malefice pentru a salva planeta Pământ. Cu cât termini mai repede bătălia pe ture împotriva Fungoid-ilor, cu atât vei fi recompensat cu mai multe puncte.

În total există șase lumi, cu multe niveluri și inamici diferiți, care te obligă să găsești cea mai bună strategie în fiecare situație, nu doar pentru a învinge ciupercile, ci și pentru a-ți crește punctajul.

De asemenea, colectezi rapoarte despre monștrii pe care îi învingi, dezvăluind misterul din spatele invaziei lor, într-o poveste complet unică.

Și, dacă ești creativ, poți construi propriile niveluri și le poți împărtăși cu jucători din întreaga lume pentru a obține și mai multe puncte.


Încă nu știm dacă vor exista modificări pentru versiunea de Nintendo, dar te vom ține la curent de îndată ce vom avea mai multe informații.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.