Europa League

Ce a găsit Mihai Stoica la stadionul din Glasgow, cu câteva ore înainte de Rangers - FCSB: „Lasă-ți amprenta, au spus”

Mihai Stoica

Articol de Alexandru Tomuțiu   —  joi, 24 octombrie 2024

Cu mai bine de 5 ore înainte de Rangers - FCSB, care va avea loc pe Ibrox, de la 22:00, Mihai Stoica a postat mai multe fotografii din incinta stadionului scoțienilor.

FCSB joacă în această seară pe terenul celor de la Rangers, în runda cu numărul #3 a grupei unice din Europa League. Înaintea meciului, campioana României se clasează pe locul 6, cu 6 puncte, în timp ce Rangers ocupă poziția a 17-a, cu 3 puncte.

Alături de alți membri din delegația celor de la FCSB, printre care Valeriu Argăseală și Marius Ianuli, Mihai Stoica s-a fotografiat în sala de trofee a lui Rangers.

Mihai Stoica, amintiri de pe Ibrox


Președintele Consiliului Administrativ de la FCSB nu se află la prima vizită pe Ibrox. A mai făcut-o în 2009, când era la Unirea Urziceni, iar campioana României din acel moment se impunea cu 4-1.

Acolo, a găsit un fanion al Unirii Urziceni, lăsat de români în 2009. Pe o masă apar și două programe de meci de la două vizite ale Stelei pe Ibrox.

Fanionul celor de la Unirea Urziceni

Cel din dreapta este din 1995, când Steaua și Rangers remizau pe Ibrox cu scorul de 1-1, în faza grupelor Ligii Campionilor. „Cobra” Adrian Ilie marca pentru bucureșteni.


Cele din stânga datează din 1969, când cele două se intersectau în primul tur al Cupei Cupelor, iar scoțienii se impuneau cu 2-0.

„Lasă-ți amprenta, au spus”, apare în postarea lui Mihai Stoica.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.