Europa League

Câți suporteri FCSB vor fi la meciul cu Rangers

Suporteri FCSB

Articol de Justin Gafiuc, Cristi Preda (foto), Adrian Duţă   —  joi, 24 octombrie 2024

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a transmis că vor fi 2.000 de suporteri ai celor de la FCSB la meciul cu Rangers, de pe Ibrox Park.

Rangers - FCSB are loc de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 5 și Digi Sport 1. Suporterii roș-albaștrilor și-au luat bilete de la hotelul Hilton din Glasgow și vor fi aproximativ 2.000 într-un grup organizat pe Ibrox.

VIDEO. Gheorghe Mustață: „Vom fi 2.000 cu Rangers”


„Până în acest moment, din toate discuțiile pe care le-am avut, știu vom fi în jur de 2.000. Cred că mai sunt și dintre cei care și-au cumpărat online, dar vrem să îi aducă lângă noi, să nu se riște alte lucruri.

Sperăm [la victorie], la ce echipă avem noi. Toți jucătorii au valoare și am așteptări de la toți. I-am simțit puternici pe băieți și sunt mobilizați pentru victorie. Nu avem o coregrafie pregătită”, a declarat Gheorghe Mustață la Glasgow, pentru reporterii GSP deplasați în Scoția.

În total, vor fi aproximativ 40.000 de suporteri pe Ibrox, stadionul legendar al lui Rangers. Echipa scoțiană vine la meciul cu FCSB după un eșec surprinzător în campionat, 0-1 cu Kilmarnock.

În Europa League, Rangers are 3 puncte, după 2-0 cu Malmo și 1-4 cu Lyon. În schimb, FCSB are maximum de puncte după două etape jucate. Roș-albaștrii au câștigat cu RFS în prima etapă, scor 4-1, iar în runda a doua au obținut o victorie la limită la Salonic, 1-0 cu PAOK.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.