Stranieri

Fostul antrenor de la Juventus a anticipat viitorul transfer al lui Radu Drăgușin: „Au nevoie de doi jucători pe post”

Fostul antrenor de la Juventus a anticipat unde se transferă Radu Drăgușin. Foto: Imago

Articol de George Nistor   —  joi, 24 octombrie 2024

Radu Drăgușin (22 de ani) ar putea fi ținta unui transfer în perioada de mercato de iarnă. Fundașul central a fost rezervă la Tottenham și în week-end, în victoria 4-1 cu West Ham United și nu a mai jucat pentru Tottenham de la finele lui septembrie.

Inter și Napoli s-au interesat până acum de jucătorul care a bifat doar patru apariții la Spurs, în toate competițiile din acest sezon.

Drăgușin a început ca titular primul meci din campania europeană, acasă cu Qarabag, dar a fost eliminat în minutul 8 al partidei, pentru un fault în postura de ultim apărător.

Suspendat o rundă, stoperul nu a putut evolua în etapa a doua din faza ligii, la 2-1 cu Ferencvaros, dar este de așteptat să revină în primul „11” la partida din această seară cu AZ Alkmaar.


Radu Drăgușin ar putea ajunge la Napoli. Ce a anticipat fostul său antrenor

Apărătorul român a fost adus de Tottenham în ianuarie 2024, de la Genoa, și a semnat un contract pe 6 ani. Nu a reușit să-și facă loc în primul unsprezece, unde are o concurență puternică, argentinianul Cristian Romero, campion mondial în 2022, și olandezul Micky van de Ven.

Roberto Baronio, fostul antrenor secund al lui Andrea Pirlo la Juventus, crede că Radu Drăgușin se va transfera în Italia, la Napoli, destinație care i s-ar potrivi, chiar dacă nu ar avea garantat statutul de titular.

„Dragușin la Napoli? Nu m-ar surprinde. S-a descurcat foarte bine în Italia, a confirmat la Genoa, dacă ar ajunge la Napoli ar concura pentru un loc în echipa de start. L-am antrenat ceva vreme și îl cunosc foarte bine. Echipe lungi? Cluburile mari precum Napoli au nevoie de doi jucători pe post”, declarat Baronio la Radio Kiss Kiss Napoli.


Radu Drăgușin ar putea pleca în iarnă de la Tottenham

Radu Drăgușin s-a transferat la Juventus în 2019. Un an mai târziu, a debutat la prima echipă sub comanda lui Andrea Pirlo, fiind introdus pe teren la scorul de 3-0 într-un meci cu Dinamo Kiev, din grupele Ligii Campionilor.

La 11 zile distanță, internaționalul și-a făcut prima apariție în Serie A. L-a înlocuit pe Matthijs De Ligt, în minutul 90 al unui meci cu Genoa, în momentul în care scorul era 3-1 pentru torinezi.

Inter vrea să-l ofere pe Yann Bissek la schimb

După Napoli, și Inter s-ar afla pe urmele lui Drăgușin. Potrivit Inter Live, o publicație online apropiată clubului, nerazzurrii și Tottenham iau în calcul ca la iarnă să facă un schimb de jucători.

Astfel, campioana Italiei ar urma să-l primească de la Spurs pe Drăgușin și să-l cedeze englezilor pe germanul Yann Bisseck, un jucător care nici el nu-și găsește locul în primul unsprezece al echipei antrenate de Simone Inzaghi.

25de milioane de euro a plătit Tottenham pentru transferul lui Radu Drăgușin la începutul acestui an

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.