Europa League

Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB-ului cu Rangers! Jucătorul-surpriză care este titular: „Ce emoții? Vom câștiga”

Gigi Becali

Articol de Sergiu Alexandru   —  joi, 24 octombrie 2024

Cu patru ore înainte de Rangers – FCSB, din a treia etapă din grupa Europa League, Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, se arată extrem de încrezător în echipa lui. Asta deși titularii vor absenta la Glasgow.

  • Rangers - FCSB se joacă de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 5 și Digi Sport 1
  • Reporterul GSP Justin Gafiuc și fotoreporterul Cristi Preda vor fi la meci și vor transmite toate detaliile

Așa cum se preconiza, Gigi Becali a ordonat folosirea unor jucători care nu au bifat prea multe minute în acest sezon, pentru ca titularii să fie odihniți în derby-ul din Superligă

Ce echipă de start va alinia FCSB cu Rangers


Cum va arăta FCSB cu Rangers: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, M.Popescu – Alhassan, Edjouma –, Ștefănescu, Luis Phelipe, Miculescu – Bîrligea

Marea surpriză a lui Gigi Becali este Alexandru Pantea, fundașul lateral care nu a mai jucat de o lună pentru FCSB!

Gigi Becali, înainte de Rangers - FCSB: „Nu am nicio emoție!”

Deși a decis să odihnească o bună parte dintre titulari, în vederea derby-ului cu Rapid, de duminică, Gigi Becali e sigur că FCSB se va impune la Glasgow, ceea ce ar duce-o pe campioana României tot mai aproape de calificarea în faza următoare.


„Ce emoții să am? Pentru ce? Nu există emoții! Chiar dacă nu joacă titularii, tot o să câștigăm. Mizez pe victorie, da. Ce altceva? O să joace Pantea, Luis Phelipe, Ștefănescu. Sunt jucători buni, am dat bani buni pe ei”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Nu știu dacă mă mai duc mâine la FRF. Să vedem dacă sunt obosit. I-am zis lui Burleanu că-l sun înainte. Eu mă culc pe la 10 seara în mod normal, dar acum e meciul și mă culc pe la 1 dimineața. Să vedem.



– Gigi Becali

  • Campioana en titre a României a câștigat ambele meciuri disputate în Europa League până acum, 4-1 acasă cu RFS și 1-0 în deplasare cu PAOK Salonic.
  • Și în Superligă echipa antrenată de Elias Charalambous merge bine. FCSB vine după 3 victorii consecutive, 1-0 cu Sepsi, 3-2 cu Gloria Buzău și 2-0 cu Dinamo.
  • Rangers a câștigat în prima etapă din Europa League, în deplasare, 2-0 cu Malmo, dar a pierdut în al doilea meci, acasă, cu Lyon, scor 1-4.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.