Campionate

Fostul jucător de la Rangers, arestat după ce a condus beat și a produs un accident grav

Articol de Adrian Duţă   —  joi, 24 octombrie 2024

Alfredo Morelos (28 de ani), fostul atacant de la Rangers, a condus sub influența alcoolului în Columbia și a produs un accident grav.

Atacantul care joacă în prezent la Atletico Nacional a vrut să depășească o dubiță și a intrat într-o motocicletă care circula regulamentar. Celălalt șofer a suferit răni grave la abdomen și membre. Poliția care a ajuns la locul accidentului l-a testat pe Morelos, dar columbianul a picat și a fost arestat.

Fostul atacant de la Rangers, arestat după ce a produs un accident beat

Clubul lui Morelos a dezmințit inițial informațiile oferite de presa columbiană, dar poliția a emis un comunicat în care a confirmat rezultatul testului picat de Morelos.


Fostul coleg al lui Ianis Hagi de la Rangers a fost apoi exclus din lot pentru meciul cu Jaguares de Cordoba, din Cupa Columbiei. Morelos se afla chiar în drum spre antrenament, potrivit The Sun.

Atacantul lui Atletico Nacional a va fi obligat să facă 40 de zile de muncă în folosul comunității.

Morelos a împrumutat în țara natală de Santos, clubul de care aparține. El a jucat 6 ani la Rangers, între 2017 și 2023, iar în vara anului trecut a semnat cu Santos. În actuala stagiune are 15 meciuri și 7 goluri marcare pentru Atletico Nacional.

Alfredo Morelos/ foto Imago Images
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.