Europa League

Basarab Panduru a văzut echipa anunțată de Becali cu Rangers și a reacționat: „Asta e important”

Basarab Panduru, foto: Prima Sport

Articol de Romeo Ene   —  joi, 24 octombrie 2024

Basarab Panduru (54 de ani), fostul mare internațional, a văzut echipa anunțată de Gigi Becali (66 de ani) în GSP.ro la meciul dintre Rangers și FCSB și a dat verdictul.

  • Rangers - FCSB se joacă de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 5, Prima Sport 1 și Digi Sport 1
  • Reporterul GSP Justin Gafiuc și fotoreporterul Cristi Preda vor fi la meci și vor transmite toate detaliile

Cum va arăta FCSB cu Rangers: Târnovanu – M.Popescu, Dawa, Ngezana, Pantea – Alhassan, Edjouma – Luis Phelipe, Miculescu, Ştefănescu – Bîrligea.

Basarab Panduru a analizat echipa pe care o pregătește FCSB și a tras câteva concluzii. Fostul internațional este de părere că roș-albaștrii au utilizat mulți jucători care au prins puține minute în acest sezon, însă alegerea este considerată una normală în contextul în care pentru FCSB urmează un program încărcat.


Basarab Panduru, înainte de Rangers - FCSB: „Nu e deloc cea mai bună echipă”

„Nu e cel mai bun 11, multe rezerve, 3 şi cam jumătate de titulari. Nu e deloc cea mai bună echipa, dar ţinând cont că urmeaza şi meciul cu Rapid, deplasare lungă în Scoţia, este normal să se întâmple aşa.

În meciul ăsta e foarte important să iasă toţi sănătoşi, Rangers nu ştiu dacă îşi mai permite o înfrângere, un egal. O să fie un meci în care se bagă materiale”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

FCSB se află pe locul 8 în acest moment în grupa de Europa League, cu 6 puncte după primele 2 etape. Cu o victorie în Scoția, trupa lui Elias Charalambous (44 de ani) ia o opțiune serioasă pentru calificare.


Marea surpriză a lui Gigi Becali este Alexandru Pantea, fundașul lateral care nu a mai jucat de o lună pentru FCSB!

Ce emoții să am? Pentru ce? Nu există emoții! Chiar dacă nu joacă titularii, tot o să câștigăm. Mizez pe victorie, da. Ce altceva? O să joace Pantea, Luis Phelipe, Ștefănescu. Sunt jucători buni, am dat bani buni pe ei.



- Gigi Becali, patronul FCSB-ului, pentru GSP.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.