Europa League

Jucătorul de la FCSB s-a dus după arbitru la pauză » Italianul a reacționat imediat: „Asta mi-a zis”

David Miculescu/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă   —  vineri, 25 octombrie 2024

David Miculescu, atacantul de la FCSB, a analizat meciul pierdut cu Rangers, scor 0-4, în Europa League.

Miculescu a declarat că a vorbit cu arbitrul Marco Di Bello la pauza meciului, după decizia controversată a italianului din minutul 2. Miculescu i-a luat mingea portarului Butland, apoi a trimis în plasă, însă arbitrul a fluierat înainte ca balonul să treacă de linia porții.

Astfel, faza nu a putut să fie analizată la VAR. Miculescu a declarat că arbitrul i-a cerut scuze la pauză, italianul recunoscându-și greșeala.

David Miculescu: „Am vorbit cu arbitrul”


„Din păcate, n-am scos un rezultat pozitiv. Dacă golul meu era valabil, altul era rezultatul. Eu am dat în minge, am dat gol. Arbitrul mi-a cerut scuze la pauză, a zis că a fost greșeala lui, că a fluierat înainte. Nu am căzut acolo, era încă 0-0. Au venit niște greșeli, au dat două goluri, și asta a fost.

Nu a fost o diferență de nivel, dacă aveam noi 1-0 se termina diferit. Noi am vrut să câștigăm, am dat totul, dar nu am putut. Suntem bucuroși că au venit mulți români, nu i-am făcut fericiți.

Sperăm să îi facem fericiți cu Rapid. În Europa am pierdut un meci, nu e capăt de lume. Avem 6 puncte.

Să nu ținem capul jos, mergem acasă și avem un meci important din campionat. Cu Olaru și Șut era altul rezultatul, poate, dar sper să ne ajute în weekend”, a declarat Miculescu, la Prima Sport 1.


FOTO. Gol anulat pentru FCSB cu Rangers

Clasamentul din Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.