Europa League

Nu s-a văzut la TV » Ce s-a întâmplat pe gazon după Rangers - FCSB

+8 Foto
Imagini după Rangers - FCSB/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Justin Gafiuc, Cristi Preda (foto), Adrian Duţă   —  vineri, 25 octombrie 2024

Imediat după eșecul cu Rangers, scor 0-4, jucătorii de la FCSB au mers la galeria venită din România.

FCSB a fost demolată pe Ibrox, în etapa a treia a grupei unice din Europa League. Roș-albaștrii au fost susținuți frenetic de 2000 de suporteri, care au dominat pe alocuri fondul sonor de pe legendarul stadion din Glasgow.

+8 Foto
Imagini după Rangers - FCSB/ foto Cristi Preda (GSP)

Prestația jucătorilor de la FCSB a fost însă modestă, iar la finalul partidei aceștia s-au dus cu capetele plecate fața galeriei, care nu i-a apostrofat însă pe campionii României. În semn de apreciere, jucătorii i-au aplaudat pe fanii care au mers pe stadion să-și susțină echipa în deplasare.


VIDEO. 4 jucători de la FCSB au făcut alergări după meci

Ulterior, 4 jucători au trecut la treabă. Valentin Crețu, Vlad Chiricheș, Ionuț Panțîru și Daniel Popa au făcut alergări pe gazon, sub observația preparatorului fizic Thomas Neubert.

Alături de portarul Andrei Vlad, aceștia au fost jucătorii care nu au intrat deloc pe teren pentru FCSB. Dacă Valentin Crețu a fost păstrat pentru meciul cu Rapid, de duminică, ceilalți 3 par să fi pierdut contactul cu echipa de start, indiferent de competiția și de adversarul campioanei României.


Dacă înainte de meciul cu Rangers era printre cele 6 echipe cu punctaj maxim, FCSB a pierdut acum contactul cu plutonul fruntaș din Europa League. Campioana României e pe locul 13, cu 6 puncte și golaveraj zero. Lazio, Tottenham și Anderlecht sunt singurele echipe cu punctaj maxim după 3 etape de Europa League.

Pentru FCSB urmează derby-ul cu Rapid, de pe 27 octombrie. Meciul din etapa #14 a Superligii va avea loc de la ora 22:00, pe Arena Națională.

Clasamentul din Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.