Europa League

Mihai Popescu, dărâmat după eșecul FCSB-ului cu Rangers: „Asta ne-a costat”

+44 Foto
Mihai Popescu, după Rangers - FCSB 4-0: „Nu vreau să caut alibiuri”

Articol de Romeo Ene   —  vineri, 25 octombrie 2024

Rangers - FCSB 4-0. Mihai Popescu (31 de ani) și-a găsit cu greu cuvintele după eșecul campioanei României. Acesta a explicat unde s-a făcut diferența în meciul de pe Ibrox Stadium.

Popescu a evoluat pe un post atipic în această seară. A fost utilizat în banda stânga a apărării, iar la final a avut un discurs sincer. Acesta a precizat faptul că greșelile individuale au făcut diferența.

Mihai Popescu, după Rangers - FCSB 4-0: „Nu vreau să caut alibiuri”

Despre golul lui David Miculescu (23 de ani), anulat în minutul 2, apărătorul central a spus faptul că nu vrea să caute alibiuri, însă soarta partidei ar fi putut fi alta.


„Este o seară grea. Am făcut greșeli individuale, asta ne-a costat și știam că asta urmăresc ei, dar din păcate am greșit. Se poate spune asta (n.r. - că golul anulat FCSB-ului ar fi putut schimba soarta meciului ), dar nu vreau să caut alibiuri, nu putem să ne legăm de acel moment. Trebuia să continuăm pe linia aceea, cum am început și altul ar fi fost rezultatul.

Dacă nu greșeam noi individual prea mult cred că altul ar fi fost rezultatul”, a declarat Mihai Popescu, la „Digi Sport Special”.

Din păcate, n-am scos un rezultat pozitiv. Dacă golul meu era valabil, altul era rezultatul. Eu am dat în minge, am dat gol. Arbitrul mi-a cerut scuze la pauză, a zis că a fost greșeala lui, că a fluierat înainte. Nu am căzut acolo, era încă 0-0. Au venit niște greșeli, au dat două goluri, și asta a fost.

Nu a fost o diferență de nivel, dacă aveam noi 1-0 se termina diferit. Noi am vrut să câștigăm, am dat totul, dar nu am putut. Suntem bucuroși că au venit mulți români, nu i-am făcut fericiți.



- David Miculescu, atacant FCSB

GALERIE FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Rangers - FCSB


Clasamentul la zi din Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.