Liga 1

Gigi Becali a anunțat cine dispare din echipă la meciul cu Rapid » 5 fotbaliști sunt OUT

Gigi Becali

Articol de Laura Șoica   —  vineri, 25 octombrie 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, a anunțat ce schimbări va face în echipa de start pentru derby-ul cu Rapid, din runda următoare a Superligii.

FCSB a pierdut meciul cu Rangers din Europa League, scor 0-4, iar Becali a anunțat la finalul meciului că a ales să joace cu unele rezerve pentru ca unii fotbaliști să fie odihniți cu Rapid.

Meciul dintre FCSB și Rapid, de pe Arena Națională, se va disputa pe data de 27 octombrie, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro.

Cine nu mai joacă pentru FCSB la meciul cu Rapid


Becali a anunțat că Malcom Edjouma, Baba Alhassan, Alexandru Pantea, Marius Ștefănescu și Luis Phelipe nu vor mai fi pe teren.

„Va fi altă echipă cu Rapid. Edjouma, Baba (n.r.- Alhassan), Pantea, Ştefănescu, Luis Phelipe, sunt 5 jucători care nu vor mai fi pe teren. MM a fost cu ideea să fie Mihai Popescu fundaş stânga", a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Cum ar putea arăta FCSB la meciul cu Rapid: Târnovanu - Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Șut - Miculescu, Băluță, Olaru, O. Popescu - Tănase.

Becali l-a criticat cel mai rău pe Edjouma după meci


Edjouma n-a contat la mijlocul terenului, la golul 3, i-am spus lui Meme să-i zică lui Baba să nu se mai plimbe cu mingea la mijlocul terenului, să paseze, dar n-a înțeles, a pierdut mingea și am luat gol.



Am luat 3 goluri pe 3 greșeli. Am fost noi prea slabi, n-am forțat deloc în benzi. Am jucat cu o echipă de copii în fotbal. Am vrut să fac o schimbare la pauză, să intre Chiricheș în locul lui Edjouma, dar m-am consultat și au zis că e mai bine să intre Radunovic... acum asta este



-Gigi Becali, finanțator FCSB

Clasamentul actual al Superligii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.