Campionate

Imagini de basm! Jose Mourinho locuiește într-un loc uluitor în Istanbul » Cât poate plăti antrenorul lui Fenerbahce

+22 Foto
FOTO: Four Seasons Hotel Istanbul

Articol de David Marinescu   —  vineri, 25 octombrie 2024

Jose Mourinho (61 de ani) duce o viață luxoasă la Istanbul. Antrenorul lui Fenerbahce locuiește într-unul dintre cele mai scumpe hoteluri din regiune.

Jose Mourinho a fost instalat în vară pe banca lui Fenerbahce. Are obiectivul titlul în Turcia, iar fanii speră ca aura lui europeană să îi ducă departe în Europa League.

Antrenorul portughez câștigă aproape 10 milioane de euro în fiecare sezon. Își permite să arunce sume considerabile pentru confortul personal.

GALERIE FOTO. Jose Mourinho, cazat într-o locație de lux în Istanbul


+22 Foto
Hotelul unde e cazat Jose Mourinho în Istanbul / FOTO: fourseasons.com

De la venirea în Turcia, Mourinho locuiește în „Four Seasons Hotel” din Istanbul, o locație cu vedere la Bosfor. Conform Daily Mail, „The Special” One plătește peste 1.000 de euro pentru fiecare noapte de cazare.

Clădirea este una istorică, ridicată în urmă cu mai bine de 100 de ani. Detaliile epocii au fost păstrate în fiecare etapă de renovare. Printre dotări se numără o piscină exterioară, una interioara, un spa și o sală de fitness.

Jose Mourinho, eliminat în Fenerbahce - Manchester United


Jose Mourinho a avut o seară plină în Europa League. Fenerbahce a remizat pe teren propriu contra lui Manchester United, scor 1-1. Antrenorul portughez a fost eliminat și a văzut finalul partidei din tribune.

La final, în stilul lui caracteristic, a susținut o conferință de presă interesantă: „Peste 2 ani, dacă voi pleca de aici, sper să merg în Premier League la o echipă care nu evoluează în cupele europene”.

Formația din Turcia este neînvinsă în actuala grupă, are 5 puncte în primele 3 partide.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.