Europa League

„Nebunul cu gura mare să-și mănânce cuvintele!” » Becali, batjocorit după umilința cu Rangers

+8 Foto
Gigi Becali / foto Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Aurelian Botezatu, Daniel Scorpie   —  vineri, 25 octombrie 2024

Ziarele scoțiene nu l-au iertat pe Gigi Becali, patronul FCSB, pentru declarațiile deplasate făcute înaintea meciului pierdut în fața lui Rangers (0-4).

Cine râde la urmă râde mai bine. Scoțienii n-au uitat proverbul și, după Rangers - FCSB (4-0), i-au plătit-o cu vârf și îndesat lui Gigi Becali, care făcuse show pe seama echipei lui Ianis Hagi înaintea meciului de pe Ibrox Park.

The Scottish Sun: „L-au făcut pe patronul Stelei să-și mănânce cuvintele”

„Cerny luminează Ibrox, iar oamenii lui Clement îl fac pe patronul cu gura mare al echipei românești să-și mănânce cuvintele”, a titrat, sugestiv, tabloidul The Scottish Sun, care și-a centrat aproape toată cronica partidei pe Becali.


Același cotidian scrie că „nebunul Gigi Becali s-a lăudat că va reuși să o bată pe Rangers din patul său. După ce Jack Butland a fost aproape prins dormind, vedetele patronului de la Steaua au primit în schimb o trezire bruscă”.

The Scottish Sun: „Gură-mare Becali i-a batjocorit două săptămâni pe Light Blues”

Și explică atacul la adresa latifundiarului din Pipera: „Gură-mare Becali a petrecut două săptămâni batjocorindu-i pe Light Blues. Mai întâi, excentricul om de afaceri a dezvăluit că va antrena Steaua din jilțul său. Apoi, cu 72 de ore înainte de începerea meciului, el și-a desemnat cu nerușinare echipa de start.

Dar a avut o noapte albă după ce Tom Lawrence a deschis scorul, apoi Vaclav Cerny a reușit o dublă și Hamza Igamane a marcat primul său gol pentru Rangers, oferind echipei lui Philippe Clement, în plină criză, semnalul de trezire dorit”.


The Scottish Sun despre golul anulat lui David Miculescu: „Gers a supraviețuit unei mari sperieturi”

Scottish Sun face referire și la golul anulat FCSB în debutul partidei: „Cu toate acestea, cât de diferit ar fi putut fi totul. Gers - Butland în special - a supraviețuit unei mari sperieturi timpurii când David Miculescu a avut un gol controversat anulat. Din acel moment, Rangers nu a mai privit înapoi.

Înțepați de criticile care s-au abătut asupra lor în urma înfrângerii lamentabile de duminică de la Kilmarnock, ei s-au ridicat și au început să joace după sperietura lui Butland. Steaua a fost exact ceea ce Becali a spus că va fi”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.