Europa League

Soția lui Ianis Hagi a postat o imagine de la Rangers - FCSB, dar a șters-o imediat

+27 Foto
Ianis Hagi și soția lui

Articol de Alexandru Tomuțiu   —  vineri, 25 octombrie 2024

Elena, soția lui Ianis Hagi (26 de ani), a postat o fotografie pe rețeaua de socializare Instagram, imediat după meciul Rangers - FCSB, scor 4-0, dar a șters-o după doar câteva minute.

FCSB a fost umilită pe Ibrox, în runda a 3-a a grupei unice din Europa League. Ianis Hagi, reprimit în lotul lui Rangers după ce și-a rezolvat problemele contractuale cu clubul scoțian, nu se află pe lista pentru meciurile din Europa League și nu a putut evolua în fața campioanei României.

Fotografia postată de soția lui Ianis Hagi după Rangers - FCSB

Aflată în tribunele de pe Ibrox, soția lui Ianis Hagi a postat pe Instagram o fotografie cu tabela care indica scorul de 4-0, alături de mesajul „Ibrox, dragă, e ceva diferit!”, aluzie la celebra replică a fotbalistului naționalei din 2020.


Fotografia postată de soția lui Ianis Hagi. Captură preluată de pe fanatik.ro

Pe 20 februarie 2020, Ianis Hagi reușea o „dublă” pentru Rangers, iar scoțienii o învingeau pe Braga cu 3-2 în șaisprezecimile Europa League. La finalul partidei, acesta a spus: „E grozav! Ibrox, baby!!! Omule, e diferit. Cred că e cel mai bun moment al carierei mele, am mai avut momente extraordinare, dar să înscrii o dublă în Europa League e un vis împlinit”.

Elena a șters fotografia după doar câteva minute.

GALERIE FOTO. Lună de miere pentru Ianis Hagi și Elena


 Am pregătit ce aveam noi de jucat. Mai avem 5 meciuri în această grupă. Avem 6 puncte, sper să le oferim în continuare fanilor seri ca acestea, satisfacție. Ianis Hagi nu este pe lista de Europa. Până în februarie nu poate fi adăugat, se antrenează din greu ca să ajungă la cel mai bun nivel. A revenit, dar s-a văzut că nu are cea mai bună condiție fizică

- Philippe Clement, antrenorul lui Rangers

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.