Liga 1

Rapid, fără 3 fotbaliști la derby-ul cu FCSB » Marius Șumudică a făcut anunțul

Marius Șumudică (53 de ani), antrenorul Rapidului, a prefațat derby-ul cu FCSB, care se va juca duminică, 27 octombrie, de la 21:00.

Articol de Valentin David (video), Alexandru Tomuțiu, Carmen Dumitru   —  vineri, 25 octombrie 2024

Marius Șumudică (53 de ani), antrenorul Rapidului, a prefațat derby-ul cu FCSB, care se va juca duminică, 27 octombrie, de la 21:00, în runda cu numărul #14 din Superliga.

Marius Șumudică este de părere că eșecul usturător cu Rangers (0-4) îi va monta și mai tare pe cei de la FCSB pentru a se revanșa în fața suporterilor.

Antrenorul a spus că nu se va putea baza pe 3 fotbaliști, suspendatul Hromada și accidentații Săpunaru și Kait.

VIDEO. Marius Șumudică, înainte de FCSB - Rapid: „Am câștigat un joc, dar dacă nu legăm mai multe rezultate bune, se uită foarte repede”


„Nu știu cât cântărește rezultatul cu Rangers. Va fi un derby, cu siguranță se vor motiva. Sunt o echipă bună, campioana țării. Ați văzut la ce nivel joacă, au ajuns în grupe.

Nu mă așteptam la un asemenea scor, să piardă de o astfel de manieră. Nu știu dacă e un meci elocvent, le-au lipsit mulți titulari. Cu siguranță vor avea altă față duminică.

Sunt ferm convins că vor schimba, cu siguranță vor apărea jucători noi, trebuie să fim pregătiți. Încă nu am realizat nimic. Am câștigat un joc, dar dacă nu legăm mai multe rezultate bune, se uită foarte repede. Hromada este suspendat. Săpunaru și Kait, indisponibili.


Nu consider un avantaj faptul că am câștigat în ultimele meciuri. Rapid a bătut 4-0, apoi nu a mai câștigat niciun meci. Pierzând meciul de ieri de o astfel de manieră, cu siguranță se vor monta foarte bine. Joacă în fața suporterilor, vor să șteargă cu buretele acest insucces.

Nu stau să compar meciurile, nu este normal să stau eu să vorbesc despre ce a făcut Dinamo. Noi încercăm să arătăm cât mai de bine lora meciului.

E un derby, suntem două echipe din București, e o rivalitate pe care o simțim toți. O să încerc să le transmit și eu această rivalitate, mai ales străinilor. Trebuie să înțeleagă ce înseamnă un derby Rapid - FCSB.

Cu ce aș putea eu să vin nou? Stadionul va fi plin, gazonul extrordinar, va fi un meci urmărit de toată țara. Cu siguranță că am și eu ceva, anumite lucruri motivaționale pe care încerc să le dau echipei. Contează lipsa lui Hromada, a lui Săpunaru, a lui Kait. Toți 3 fac parte din axul central. Cei care vor juca în locul lor trebuie să demonstreze că merită să îmbrace tricoul Rapidului. Ce alt mod de a te exprima mai frumos este un meci cu FCSB?”, a spus Marius Șumudică, la conferința de presă.

Marius Șumudică: „Credeți că e greu să îți dai seama cu ce echipă va juca FCSB?”

Marius Șumudică spune că nu are nevoie de intervențiile televizate ale lui Gigi Becali pentru a anticipa corect echipa de start a celor de la FCSB.

Veți vedea duminică seară dacă va juca Vulturar. Credeți că e greu să îți dai seama cu ce echipă va juca FCSB? Suntem pregătiți. Îi analizăm profund și încercăm să găsim soluții de contracarare. Au jucători de valoare, gen Olaru, Tănase. Eu îi consider indispensabili. La noi grupul este cel mai important, eu nu scot în față individualitățile. Eu încerc să construiesc un grup. Nu am nimic cu domnul Becali, eu sunt pe palier cu antrenorii. Mihai Pintilii și Elias Charalambous sunt oponenții mei la acest meci. Nu există prime.



Important e să intrăm pe teren, nu să ne gândim la bani. Nici ca jucător, nici ca antrenor, nu m-am gândit niciodata la bani. Fanii să fie alături de noi, să ne încurajeze. Eu promit că grupul pe care îl conduc va face tot posibilul să se ridice la nivelul jocului.



Jambor este la antrenament, voi alcătui lotul astăzi după antrenament și îl voi prezenta directorului sportiv. Nu m-am gândit nicio secundă să plece Jambor. Olaru este un jucător bun, face diferența. Este de luat în seamă, dar nu o să pregătim meciul numai în funcție de Olaru.




- Marius Șumudică, antrenor Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.