Liga 1

UTA - Gloria Buzău, un duel între două vecine de clasament din etapa #14 din Superligă » Echipe probabile + cele mai tari cote

Constantin Budescu, foto: Imago Images

Articol de Marius Mărgărit   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

UTA Arad - Gloria Buzău, partidă contând pentri etapa a 14-a a Superligii, are loc astăzi de la ora 13:30. Partida este în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Prima Sport și Digi Sport.

UTA și Gloria Buzău sunt clasate pe locurile 11, respectiv 12 în clasamentul Superligii, ambele încercând să iasă din zona periculoasă de deasupra locurilor pentru supraviețuirea în primul eșalon. Arădenii vin după o înfrângere cu Sepsi, în deplasare (0-1), iar buzoienii tocmai ce au distrus Hermnnstadt, acasă, cu 3-0. Cele două sunt despărțite de numai două puncte în ierarhia la zi a Ligii 1.

UTA - Gloria Buzău, live de la 13:30

UTA Arad - Gloria Buzău, echipe probabile


UTA Arad (4-4-2): R. Popa - Râpă, Poulolo, Benga, Trif - Cîmpanu, Hrezdac, Cr. Mihai, Omondi - V. Costache, Zsori

Rezerve: Mitrovic, Mabea, Conte, Ghezali, R. Cristea, V. Borcea, Z. Pedro, Fabry, Dumiter, J. Pedro, Vuletich

Absenți: Kadiri (suspendat), Iliev (accidentat)

Antrenor: Mircea Rednic

Gloria Buzău (4-2-3-1): Lazar - Ciranni, Lovric, Cestor, Diego Scheda - T. Călin, Dr. Albu - Ișfan, Budescu, I. Gheorghe - Al. Stan

Rezerve: Greab, Răilean - Grosu, Turda, Dobrosavlevici, Dumitrașcu, Canadija, Araujo Ferreira, Tavares, Pîrvulescu, Tescan, Pinho Matos

Antrenor: Eugen Neagoe

A: Andrei Antonie (Bucureşti)

A1: Gheorghe Neacşu (Câmpulung Muscel)

A2: Florian Vişan (Galaţi)

Arbitru VAR: Ionuț Coza (Cernica)

Arbitru asistent VAR: Mircea Orbuleţ (Bucureşti)

Stadion: Francisc Neuman

Obs. arbitri: Nicolae Grigorescu (Timişoara)


Cele mai importante informații despre UTA - Gloria Buzău

  • 12 aprilie 2024, UTA-FC Hermannstadt 1-3 a fost singura înfrângere suferită de arădeni în ultimele 19 meciuri disputate în campionat pe teren propriu, interval în care au mai înregistrat acasă nouă victorii şi nouă remize.

  • Doar un succes au reuşit buzoienii în campionatul curent din postura de vizitatori, 2-1 cu Poli Iaşi, în rest două rezultate de egalitate (0-0 Petrolul, 3-3 FC Botoşani) şi patru patru partide pierdute.

  • 10 iunie 1979, UTA-Gloria 0-1 (marcator Dumitru  Ghizdeanu) a fost singura victorie izbutită de o formaţie buzoiană pe terenul arădenilor în principala competiţie internă. Acela avea să fie şi ultimul meci pentru legenda gazdelor - Flavius Domide, jucătorul cu cele mai multe meciuri în tricoul grupării din Arad - 342 prezenţe. Din păcate pentru ,,Bătrâna Doamnă", la finalul sezonului respectiv, 1978/79, ,,textiliştii" au retrogradat în liga secundă pentru întâia oară.

  • Un duel foarte interesant se anunţă a fi şi cel dintre antrenorii Mircea Rednic şi Eugen Neagoe, doi tehnicieni cu mare experienţă la nivelul Superligii. Aceştia s-au mai întâlnit de şase ori în campionat, de patru ori s-a impus ,,Puriul", iar de alte două ori au remizat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.