Europa League

„Băieții, fără eșarfe nu vă luați bilete!” » Suporterii FCSB ar fi fost obligați de Mustață să-și cumpere eșarfe pentru a intra la meciul cu Rangers

Articol de David Marinescu   —  vineri, 25 octombrie 2024

La o zi după Rangers – FCSB 4-0, pe net au apărut imagini incredibile, filmate chiar de suporterii roș-albaștrilor. Înainte de meci, liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, ar fi instaurat o regulă nemiloasă: cine nu-și cumpără fular nu intră în stadion. Prețul? 15 lire.

La Glasgow, în a treia rundă din grupa Europa League, FCSB a avut alături aproximativ 2.000 de fani. Unii veniți din România, alții din Regatul Unit. Iar aceștia ar fi fost obligați de Mustață să-și cumpere fulare de la unul dintre apropiații liderului.

VIDEO. Ultrașii FCSB ar fi fost obligați de Mustață să-și cumpere fulare ca să intre la meciul cu Rangers


Înainte de startul partidei, unul dintre fani a filmat ce se întâmpla la porțile stadionului. Iar clipul a devenit viral, pe Instagram, azi, fiind publicat pe pagina Ultrastyle1947.

Concret, suporterii celor de la FCSB formează o coadă la intrarea în stadion și sunt obligați să treacă pe la unul dintre liderii peluzei ca să-și cumpere un fular. Asta în timp ce Gheorghe Mustață asistă la scenă, de lângă cel care vinde eșarfele. Prețul uneia? 15 lire. Adică 90 de lei.

„I-auzi, mă, că fără eșarfe nu intrăm. Ne obligă să le cumpărăm! Na, mai zi ceva! Da, fără eșarfe nu intrați. Nu intri fără”, spune fanul care filma ce se întâmpla înainte de meci.

La un moment dat, unii dintre fani au încercat să fenteze regula. Au trecut pe lângă cel care vindea eșarfele, dar imediat li s-a atras atenția: „Băieții, fără eșarfe nu vă luați bilete!”.


Astfel, dacă fiecare fan din peluza roș-albastră și-a cumpărat o eșarfă, înseamnă că Mustață și apropiații lui au obținut 30.000 de euro.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, nu e prima oară când există o astfel de procedură în peluza roș-albastră. S-a întâmplat și în trecut, la alte deplasări.

Până la această oră, Gazeta Sporturilor nu a putut să-l contacteze pe Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor de la FCSB.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.