Campionate

Scandal imens în Olanda: un arbitru și-ar fi mințit amanta că are 2 copii adoptați din România! Acum, a dispărut de la TV

Bas Nijhuis / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu   —  vineri, 25 octombrie 2024

„Centralul” olandez Bas Nijhuis, 47 de ani, este implicat într-un scandal de proporții în țara lui. Iar de ceva timp a fost dat dispărut.

Bas Nijhuis nu este străin de România. De-a lungul timpului, arbitrul olandez în vârstă de 47 de ani a fost de mai multe ori la noi în țară în interes „de serviciu”.

A fluierat Steaua, Vasluiul și naționala României

Pe Steaua a fluierat-o în 2015, contra lui Schalke (0-0), în Liga Campionilor, a fost la centru în FC Vaslui - Inter (0-2), din play-off-ul aceleiași competiții, în 2012 - 2013.


Iar în iunie 2017, la Cluj, a condus amicalul naționalei cu Chile, când tricolorii, pregătiți la vremea respectivă de Christoph Daum, au întors de la 0-2 și au învins cu 3-2.

Poveste cu două fetițe adoptate din România. Amanta lui Bas Nijhuis spune că-i o invenție

Se pare că olandezului i-a rămas țara noastră în memorie, pentru că, potrivit fostei sale amante, Mandy, Nijhuis ar fi mințit-o timp de doi ani că are în grijă două fetițe din România, pentru a masca astfel logodnica cu o anume Chantal.

„Mi-a zis că relația cu Chantal se încheiase. Că nu mai stă la el, dar că e în curs de adoptare a doi copii. Planul era să aducă două fete din România în Olanda. De asemenea, avea probleme cu îngrijirea mamei sale bolnave de Parkinson”, susține Mandy că i-ar fi spus Nijhuis în 2022. Dar că totul s-a dovedit ulterior a fi „o minciună”.


Bas Nijhuis nu mai apare în public de teama unor dezvăluiri care l-ar pune într-o lumină proastă

De mai bine de-o lună, arbitrul din Enschede e dat dispărut. Participa regulat la emisiunile realizate de publicația Today Inside, însă editorii programului nu mai dau de el. „Nu mai putem ajunge la Bas. Nu știm ce e în neregulă, el este inaccesibil. Nu mai răspunde”, a dezvăluit unul dintre moderatorii amintitei emisiuni.

Iar un invitat i-a replicat, în glumă: „Bas este, desigur, ocupat și cu acei doi copii români. Nici asta nu ar trebui să subestimat”. Presa insinuează însă că Nijhuis nu mai vrea să apară în public de teamă că ar putea fi confruntat cu noi dezvăluiri din relațiile sale intime.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.