Stiri Gaming

Dezvoltarea remake-ului Rayman primește sprijin din partea fostei echipe Prince of Persia

Articol de Gazeta Sporturilor   —  vineri, 25 octombrie 2024

După ce a anulat un potențial sequel pentru Prince of Persia, Ubisoft a redirecționat echipa care lucra la acesta către un nou remake Rayman.

Deși un sequel pentru Prince of Persia: The Lost Crown nu mai este în planuri, echipa care a lucrat la joc asistă acum la dezvoltarea unui remake Rayman.

Echipa Prince of Persia redirecționată către remake-ul Rayman

Ubisoft a anunțat o combinație de vești bune și rele. În ciuda reacțiilor pozitive față de Prince of Persia: The Lost Crown, o propunere pentru un sequel a fost respinsă. În același timp, echipa care lucra la acest joc a fost redistribuită către alte proiecte, inclusiv un remake Rayman.


Conform unui raport de la Insider Gaming, remake-ul, cunoscut sub numele de cod "Project Steambot," va fi dezvoltat în principal de Ubisoft Milano, un studio care a lucrat la peste 20 de titluri Ubisoft în ultimele două decenii.

De asemenea, a fost confirmat că Michel Ancel, creatorul Rayman, va servi drept consultant pentru echipă, în ciuda acuzațiilor aduse împotriva sa în 2020, când a fost descris ca un “lider toxic.”

Aproximativ 12 dezvoltatori din fosta echipă Prince of Persia s-au alăturat proiectului remake Rayman. Alți membri lucrează acum la Beyond Good & Evil 2 și la următorul titlu Ghost Recon.

Ce părere ai despre această schimbare? Ai prefera un nou joc Prince of Persia sau ești mai entuziasmat de un remake Rayman?


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.