Liga 1

Fostul patron din Liga 1 a urmărit Rangers - FCSB și a dat alarma: „Fără el, viața e «pustiu»”

+44 Foto
Rangers - FCSB 4-0 // foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Daniel Grigore   —  vineri, 25 octombrie 2024

Marian Iancu, 59 de ani, fost patron la Politehnica Timișoara, a comentat înfrângerea usturătoare suferită de FCSB în Scoția, 0-4 cu Rangers în grupa de Europa League.

Fără câțiva oameni de bază, suspendați, accidentați sau menajați, FCSB nu a avut nicio șansă pe Ibrox, unde a părut net inferioară vicecampioanei Scoției.

Căpitanul Darius Olaru, cel mai bun om din acest sezon, a absentat din cauza eliminării din partida precedentă, răsunătorul succes de la Salonic, 1-0 cu PAOK.

Marian Iancu, fost finanțator al Politehnicii Timișoara, un urmăritor avid al fotbalului românesc, consideră că absența lui Olaru a cântărit greu în vederea meciului din Scoția.


Omul de afaceri și-a permis o „licență poetică” în analiza lui.

Marian Iancu, după Rangers - FCSB 4-0: „Fără Olaru, viața e pustiu”

„Unii au fost bărbați, alții mai cu frâna de mână trasă. Realitatea fără dubiu, impusă de situația de fapt la ora jocului.

Totuși, fără Olaru, viața e «pustiu». Alarmă pentru cei de la FCSB!


O eventuală despărțire de căpitan aruncă în aer toate obiectivele actuale urmărite de patronul Becali. Mai puțin latura financiară binemeritată în urma câștigării campionatului și calificării in grupele Europa League. Presiune mare pe o echipă strivită între competițiile interne și cele europene. Risc mare de implozie!”, a afirmat Iancu, conform OrangeSport.

Marian Iancu: „Înfrângerea FCSB le face meciul care vine mult mai greu celor de la Rapid”

Acesta consideră că maniera în care a pierdut FCSB complică misiunea Rapidului, în vederea derby-ului de duminică, ora 21:00.

„Meciul imediat următor cu Rapid se transformă într-un veritabil examen de trecere la un nivel superior chiar și pentru cei de la FCSB, incluzându-l aici și pe coordonatorul Becali.

Curios, dar înfrângerea din Scoția a celor de la FCSB le face meciul care vine mult mai greu celor de la Rapid”, consideră Iancu.

  • FCSB - Rapid este programat duminică, 27 octombrie, la ora 21:00. Campioana en-titre are 19 puncte și ocupă locul 5, giuleștenii au 3 puncte în minus, în condițiile în care au disputat un meci suplimentar față de adversara din weekend.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.