Liga 1

A încântat Giuleștiul la debut, acum i-a pus gând rău FCSB-ului: „Ne-am pregătit superbine, mergem la 3 puncte!”

Alex Dobre, în interviul acordat Rapid TV

Articol de Daniel Grigore   —  vineri, 25 octombrie 2024

Alex Dobre a avut parte de un debut de vis în tricoul Rapidului. Pe 21 octombrie, mijlocașul dreapta a înscris o „dublă” contra Farului, în răsunătorul 5-0 pe care giuleștenii l-au administrat adversarilor. Acum, jucătorul ajuns în premieră în Superligă i-a pus gând rău următoarei rivale, campioana en-titre FCSB.

Alex Dobre nu a început ca titular partida contra dobrogenilor, dar cele 25 de minute pe care i le-a acordat antrenorul Marius Șumudică i-au fost suficiente pentru a impresiona Giuleștiul.

În minutul 72, Dobre a reușit o cursă senzațională în dreapta, încheiată cu o finalizare de clasă, cu stângul, care a oprit mingea în plasa laterală. În prelungirile partidei, jucătorul ajuns liber de contract în Giulești a reușit „dubla”, conectându-se perfect cu centrarea lui Micovschi.

Alex Dobre a încântat Giuleștiul la debut, acum i-a pus gând rău FCSB-ului


„În momentul în care am intrat pe teren și am simțit atmosfera și tot ce făceau suporterii, mi-a dat o stare pozitivă, m-a încărcat cu o energie bună, pozitivă, și am vrut să dau totul din mine.

Când am înscris cele două goluri, a fost o descătușare, pentru că am trecut printr-o perioadă grea. Lucrul acesta mi-a oferit o mare bucurie în suflet”, spune acum Dobre despre apariția din victoria cu Farul.

Noul rapidist privește către următoarea partidă, derby-ul cu FCSB de pe Arena Națională, programat duminică, 27 octombrie, la ora 21:00.

„La meciul de duminică așteptăm suporterii alături de noi, iar noi vom da tot ce avem mai bun. Ne-am pregătit superbine săptămâna aceasta și vom merge acolo cu toată energia bună, pozitivă, pentru a lua cele 3 puncte”, afirmă Alex Dobre.


  • Împrumutat de Famalicao în perioada ianuarie - iunie 2023, Alex Dobre i-a impresionat pe lusitani, astfel că a fost transferat definitiv de la Dijon cu 600.000 de euro. La doar un an distanță, Famalicao l-a pus pe liber, după un sezon în care a adunat doar 16 apariții, o medie de sub 25 de minute jucate pe meci, soldate cu 1 gol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.