Europa League

Cornel Dinu a distrus un alt jucător de la FCSB după meciul cu Rangers: „A fost ridicol”

Cornel Dinu

Articol de Adrian Duţă   —  vineri, 25 octombrie 2024

Cornel Dinu, legenda lui Dinamo, a analizat meciul celor de la FCSB cu Rangers, scor 0-4, în etapa a treia din grupa unică de Europa League.

Legenda lui Dinamo l-a criticat pe Dawa, căpitanul roș-albaștrilor pe Ibrox. Stoperul camerunez a fost driblat de Igamane, care a dus scorul la 4-0. Gigi Becali a avut altă țintă după meci, pe Malcom Edjouma.

Cornel Dinu: „Dawa a fost ridicol”

„FCSB a avut noroc, după 4-0 jocul a dus-o pe Rangers să mai aibă vreo două ocazii mari. Tehnicitatea în regim de forță și viteză a fost superioară pentru Rangers, net, față de FCSB.


Cred că diferența e făcută de siguranța în pătrunderile cu mingea la picior. La golul 4, Dawa a fost ridicol în lupta cu adversarul scoțian. L-a luat la picioare, nu la mână. L-a întors pe toate părțile. Cei de la FCSB au primit cu resemnare lecția dată de scoțieni.

În general, formația de bază nu se schimbă. Ar trebui ca jucătorii să poate juca în regim de 60 de meciuri pe sezon. Așa jucam și noi pe vremea noastră. Și noi evoluam 60 de jocuri într-un an.

Nu se simțea oboseala pentru că aveam antrenamentul care le lipsește jucătorilor actuali, și anume jocul pe maidan”, a declarat Cornel Dinu, la Prima Sport 1.

FCSB a căzut pe locul 13 în Europa League


FCSB a căzut de pe locul 4 pe locul 13 după etapa a treia a grupei din Europa League. Campioana României are 6 puncte, după victoriile cu RFS, scor 4-1, și PAOK Salonic, scor 1-0.

Primele 8 echipe la finalul celor 8 etape merg direct în optimile de finală, iar următoarele 16 (locurile 9-24) vor juca un baraj pentru calificarea în optimi.

Potrivit statisticienilor de la Football Meets Data, FCSB are șanse de 65% să termine printre primele 24 de echipe. Pentru asta, ar avea nevoie de 9 punte, conform sursei citate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.