Liga 1

Francezul căsătorit cu o româncă s-a mutat la București de la Paris și susține: „De asta îmi place mai mult în România”

Jugurtha Hamroun/ foto Instagram

Articol de Alexandru Barbu, Adrian Duţă   —  vineri, 25 octombrie 2024

Jugurtha Hamroun (35 de an), fostul jucător de la FCSB, s-a mutat în România. Invitat la GSP Live, francezul-algerian a explicat de ce a ales să locuiască în București, nu la Paris.

Fostul mijlocaș dreapta de la FCSB și Oțelul s-a căsătorit cu o româncă și a fost cucerit de București, după anul petrecut în Capitală. A jucat pentru echipa roș-albastră în sezonul 2015-2016, apoi a plecat la Al Sadd, în Qatar, unde a fost coleg cu Xavi.

Retras în 2024, Hamroun avea varianta să locuiască și în Paris. Jucătorul cu cetățenie română și franceză a ales însă să stea la București, oraș pe care îl consideră liniștit în comparație cu capitala Franței.

Jugurtha Hamroun: „E mai liniște la București decât la Paris”


„Mă simt liniștit aici, îmi place. La Paris e mult stres, multă agitație, multă lume. Și București e un oraș mare, dar cu mai puțin stres, mai puțină agitație. Am decis să stau aici și sunt foarte fericit. O să încerc să petrec mult timp cu copiii. Stăm mult pe afară, prin parcuri. Îmi place în Herăstrău. Îmi place aici.

Mâncarea e bună, dar eu nu mănânc porc și e mult porc. Soția mea face cu pui sau vită. Îmi plac cartofii prăjiți cu șnițele și brânză, mămăliga. Nu mi-a plăcut prima dată, dar acum îmi place. E puțin greu cu limba română, dar seamănă foarte mult cu franceza, e o limbă latină.

E însă puțin greu pentru că sunt niște sunete care nu sunt în franceză. E trafic, dar nu se compară cu ce e în Paris. Oamenii sunt buni aici, îți oferă ajutor”, a declarat Hamroun, jucător crescut la Guingamp, la GSP Live.

În România am petrecut o perioadă frumoasă, și la Oțelul și la Steaua. Aici mi-am întâlnit soția. Mi-a plăcut mai mult aici decât în Paris.



- Jugurtha Hamroun, fost jucător la FCSB, la GSP Live


Hamroun, în tricoul FCSB

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Jugurtha Hamroun invitat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.