Stranieri

Nota primită de Răzvan Marin, după 89 de minute jucate cu Udinese + Ce a scris presa din Italia despre român

Răzvan Marin/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă   —  vineri, 25 octombrie 2024

Răzvan Marin (28 de ani) a jucat 89 de minute pentru Cagliari cu Udinese. Echipa mijlocașului român a pierdut cu 0-2, în etapa #9 din Serie A. Internaționalul „tricolor” a primit a doua cea mai mare notă din echipa lui.

Răzvan Marin a fost notat cu 5,5 de Tutto Mercato după meciul cu Udinese. Yerry Mina a primit cea mai mare notă de la Cagliari, 6.

Ce a scris presa din Italia despre Răzvan Marin, după Udinese - Cagliari

Răzvan Marin nu a avut șansa să iasă în evidență, Udinese a dominat meciul și a avut posesia. Cu om în minus din minutul 35, după eliminarea lui Makoumbou, Cagliari nu a avut forța să întoarcă rezultatul.


Marin a alergat după adversari și a stat mai mult în terenul propriu. Italienii au observat că internaționalul român a contat doar la fazele fixe executate.

„A încercat să-și ajute echipa cu tehnica sa la fazele fixe pe care le-a executat, dar nu a putut să o ajute pe Cagliari”, a scris Tutto Mercato despre Răzvan Marin.

Mijlocașul central a revenit ca titular după o lună. În ultimele 3 meciuri fusese rezervă și a intrat pe parcurs. Marin a marcat două goluri în Serie A, cu Parma, scor 3-2, și Juventus, scor 1-1.

9 meciuriare Răzvan Marin în acest sezon de Serie A


Cagliari a rămas cu 9 puncte în campionatul italian și e pe locul 15. Echipa lui Răzvan Marin are 8 goluri marcate și 15 goluri primite.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.